Login/Registracija

“BLAM ME JE, BILA SAM MLADA“ Pevačica iznela NEVEROVATAN DETALJ iz svoje karijere

Popularna pevačica i nekadašnja zvezda “Granda“ Katarina Živković nedavno je izbacila pesmu “Bogat život skupa kazna“ koju je publika prihvatila već na prvo slušanje, a Kaća je ponosna što je očigledno ubola hit po ko zna koji put.

– Pesma je drugačija u odnosu na mnoge numere koje izlaze u današnje vreme i ostala sam dosledna svom stilu. Ja inače ne umem da prepoznam tu neku foru kada biram pesmu zato uvek neko ide sa mnom kad biram, ne mislim da sam najpametnija. Volim da čujem savet drugih- rekla je pevačica.

Komentari slušalaca kažu da je ovo najbolja pesma u Katarininoj karijeri iako ona poput drugih pevača, svoje pesme naziva svojom decom i ne može da ih razdvaja.

– Moje pesme su ozbiljne ali imam jednu pesmu za koju mislim da je blam. Ne želim da kažem koja je, inače je veliki hit u Hrvatskoj. Mislim nije blam, ali meni se jednostavno ne sviđa. Bila sam mlada, nisam znala i zato sam je snimila- objasnila je Katarina u “Grand paradi“.

Pevačica se osvrnula i na takmičenje “Zvezde Granda“ kojeg je bila deo sa samo 17 godina, a koje i danas rado gleda kada joj obaveze dozvole.

– Toliko su strogi i zahevni da bih umrla od treme da stanem pred njih iako imam 29 godina. Sa druge strane sa punim pravom su takvi zato što imamo previše pevača. Svašta se dešava i svašta moramo da gledamo– rekla je ona.

POGLEDAJTE I:

Zbog Popovića dobila sto hiljada evra: “To je bio način da se SPASI MOJA KARIJERA“

Kaća Živković iskreno o ESTETSKIM KOREKCIJAMA i tome šta je ni njeni najbliži više ne pitaju!

Autor: T. Bogavac