Ovo je dijeta uz pomoć koje je Tamara Milutinović dovela liniju do savršenstva: „Tresla sam se, ali sam se navikla“

tamara milutinović dijeta

Tamara Milutinović od samog pojavljivanja na javnoj sceni važila je za pravu zgodnicu, međutim priznaje da je jedna od onih koje vode računa.

Ona je jednom prilikom otkrila kako se hrani i na koji način održava vitku liniju na kojoj joj mnogi zavide.

0f310dd7c42d1287efaa3df670493ce7c1191ab6

 – Ja već mesecima radim na tome. Ja sam na autogafiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedem sve – rekla je Milutinovićeva.

Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla. Ja jedem samo od 12 do 20 sati i posle 20 časova ništa ne smem, a meni je radno vreme posle 23 sata, tako da samo voda -izjavila je Tamara svojevremeno.

tamara milutinovic

Podsećamo, Tamara je nedavno objavila novu pesmu koja preti da postane ozbiljan letnji hit.

Dragi moji ljudi, došlo je vreme za „povratak“. Najlepše životne stvari su mi se dogodile za ovih 15 meseci koliko sam bila „na pauzi“ od scene i posla, iako mi koji živimo muziku zapravo ni tada nigde ne odlazimo niti se povlačimo. No, sada je došlo vreme da se muzici ponovo posvetim maksimalno i verujte mi da ni ne znate koliko sam vas se uželela, a ne ide da se posle duže pauze vraćam praznih ruku…– napisala je i nastavila.

-Dali smo sve od sebe da vam donesemo nešto dobro i drugačije, da vas „CAKUM PAKUM“ nosi i vozi ovog leta baš kao što je mene od trenutka kada sam je čula. Neću mnogo da pričam, vi ste ti čiji sud je jedini važan i čije komentare jedva čekam.

BONUS VIDEO- Svadba Tamare Milutinović:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić