Login/Registracija

„BIĆE SVADBE“ Andreana progovorila o tajnom venčanju (VIDEO)

Pre mesec dana objavila je novu pesmu, baladu koja je odmah stigla do srca publike i koja je za ovo kratko vreme dobila skoro pet miliona pregleda.

Ali na višemilionske preglede Andreana Čekić odavno je navikla, tako da je već i prestala da ih broji. Ipak, ovde ne staje već se uveliko bavi narednom pesmom koju će izbaciti uskoro.

– Ova pesma nije za diskoteke ali narod je sluša i voli ono što ja radim. Ali uskoro izbacujem brzu pesmu “Ide mi pa ne ide“- ekskluzivno je otkrila Andreana za naš portal pa objasnila šta njoj u životu ide pa ne ide.

– Uvek nešto ide pa ne ide, ali bitno je da ideš napred, da se krećeš, a ne da tapkaš u mestu– kaže pevačica.

I mada bi joj mnogi pozavideli na uepsima koje niže još od svog prvog pojavljivanja, Čekićeva objašnjva da je od svega najbitniji rad na terenu, a kako je oa kraljica istog zanimalo nas je i šta to publiku vuče ka njoj.

– Jedino merilo je kada vidiš kako publika reaguje na tebe i pesme, a naročito kada vidiš da kolege pesvaju tvoje pesme na nastupima, kao što i ja pevam njihove. Sve dok me traže drago mi je, jer se ja 500% dajem na nastupima gde se ljudi dobro provedu. Ja pevam i više od dogovorene satnice, ponese me– rekla nam je Andreana.

Narodna muzika oduvek je bila njen fazon, ali poučeni time da se u poslednje vreme mnogi upuštaju u potpuno druge muzičke pravce pitali smo se da li bi ona probala sa nekom trep ili rep pesmom.

– Okej je da šaraš što se tiče kompozitora ili tako nešto, ali nisam za to da se menja moj stil. Zbog mog repertoara me publika i voli, zbog toga što forsiram stare, dobre hitove. Ne bih se oprobala u trepu jer ne mogu da zamslim da moram na nastupu da pevam sa nekim autotjunom, ili ne daj Bože na plejbek da pevam– iskrena je ona.

U medijima se nedavno pojavila vest da Andreana već neko vreme uživa u vezi sa tajanstvenim muškarcem kao i da je u planu svadba o kojoj ona ne želi da govori.

To sam i ja pročitala (smeh). Piše da je moje tajno venčanje 2.juna a to nije istina, jer ću ja 2. juna biti kuma na crkvenom venčanju Katarine Grujić, kojoj sam već bila na građanskom venčanju. Ako sve bude kako treba, tada će biti velika fešta. Znači, svadbe će biti ali ne moje!- rekla je pevačica.

Iako su se okumile, Andreana postiđeno govori da nažalost još uvek nije videla svoje kumče, Katarininu ćerku Katju koja se rodila pre nekoliko meseci.

– Sramota me je što moram da odgovorim, ali još nisam bila da je vidim, ali ja živim u Beču. Sledeće nedelje idem konačno da je vidim. Kada se rodila planirala sam da odem posle 40ak dana, spremila sam i poklon, ali to joj je sigurno sada malo, tako da moram ponovo da kupim. Ali Kaća mi stalno šalje slike i u toku sam sa njenim napredovanjem. To je jedna lutkica i jedva čekam da je zagrlim- zaključuje ona.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: T. Bogavac