Login/Registracija

BIĆE OVO LUDA NOĆ: Bekuta širi LJUBAV, Đorđe POKIDAO KOLO (VIDEO)

Poznato je da na snimanju „Zvezda Granda“ sve pršti od lude zabave i dobrog raspoloženja, ali izgleda da je Nova godina donela i novu energiju, zato hajde da zavirimo u dešavanja iza kulisa.


Članovi žirija uživali su ispred objektiva našeg fotografa Zorana Kuzmanovića Munje, a moramo priznati svojom elegancijom oduševili mnoge.

Svi su se odučili za sigurne crne kombinacije, dok su Ceca i naravno kuma Viki ipak želele da sijaju, i to u bukvalnom smislu, te su se odlučile za šljokičave stajlinge. 


U stopu ih prati i lepa voditeljka, Sanja Kužet koja vas takođe svojim stajlingom neće ostaviti ravnodušnim. Ipak, čini nam se da je naviše pažnje definitivno privukla Ana Bekuta koja je odlučila da nam godina počne sa mnogo ljubavi. Njena simpatična mašna sa natpisom „ljubav“ oduševila je sve, a i dobro joj stoji.


A trka za plesača broj jedan se nastavlja! U svom stilu Mili je još jednom pokazao svoje umeće kada su plesni koraci u pitanju, a onda i zaplesao sa svojom konkurencijom broj jedan, Sanjom Kužet.


Mada i Bosanac je bio prilično razigran, te je među prvima otrčao na binu i zaigrao kolce. Pridružili su se i ostali članovi žirija, na čelu sa Sašom Popovićem i opleli kolo, naravno svako u svom stilu, a posebno naš Đole.

Šta se sve dešavalo iza kulisa i šta vas sve očekuje večeras, opširnije saznajte u videu. Verujemo da ćete uživati u ovoj noći!

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: J. Jović