Benjamin Kličić nikad iskrenije o braku: „Supruzi sam na prvom sastanku rekao da nema mešanja u moj posao, bila je zatečena“

803d1b418790d30f14430be922d26395d5ccaf6c
Benjamin Kličić o braku

Pevač Benjamin Kličić nedavno je za Grand otvorio dušu i progovorio o braku, supruzi i sinu. On ne krije da su se neki stavovi koje je ranije zastupao promenili nakon što je postao otac, a onda se dotakao odnosa sa suprugom.

Benjamin Kličić nikad iskrenije o braku

f3ba68844ac8a2c65510be586e83968382295fe3
Benjamin Kličić o braku

Kako se pevačeva izabranica do sada pojavila u svakom njegovom spotu, Benjamin priznaje da je on došao na tu ideju i dodaje da je želeo da pokaže sinu koliko voli njegovu mamu.

-Moja supruga nije bila samo u prvom spotu, sve ostalo je ona. Pogotovo sam o tome počeo da razmišljam kada sam dobio dete, pa sam se pitao kako će on jednog dana da gleda na to. Shvatio sam da je to dobro za mene, a prvenstveno za sina koji će jednog dana u meni inati uzora. Želeo sam sinu da dam do znanja da je ljubav nešto najlepše na ovom svetu, a najbolji način je da pokažem koliko ja volim njegovu majku – rekao je on u emisiji „Grand Magazin“.

Benjamin Kličić o braku

benjamin klicic zena 11
Benjamin Kličić o braku

Benjamin kaže da u početku tako nije bilo i da je već na prvom sastanku supruzi naglasio da nema mešanja u njegov posao.

Supruga je bila zatečena kada sam joj predložio da bude o mojim spotovima. Ja sam njoj već na prvom sastanku rekao da nema mešanja u moj posao, nećeš mi biti u spotovima. Ona je na sve to pristala, a ja sam posle nekog vremena došao i rekao da je bolje da ipak bude u spotovima – zaključio je pevač.

BONUS VIDEO – Benjamin Kličić o operaciji u Amrici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K. Munja/Youtube,
Autor: A. Milinković