Bekuta o početku veze sa Mrkom: „BILA SAM KOLATERALNA ŠTETA“

Već čitavu deceniju Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uživaju u skladnoj ljubavi koju danas niko ne može da naruši. Međutim, na početku nije bilo sve tako sjajno.  

Kako je otkrila, na početku njihove veze izmišljeni novinski natpisi pravili su im probleme, sa kojima su se oboje teško nosili. 

98b3c2db22b71ae26ef38065aa9a4411e447e5c8

–  Ja sam očekivala mir koji sam kasnije od njega dobila, jedno samopouzdanje, oslonac ali je bilo toliko nemira oko nas zbog naslova i novinara. To sam najbolje tih godina osetila na svojoj koži, nekako su ostavili gorak ukus u mojim ustima svi ti natpisi. Tek su zaćutali kada je Milutin dao ostavku na mesto ministra saobraćaja, što očito govori o tome da je to bio cilj, da sam ja bila kolateralna šteta, da je cilj bio on, da ode sa tog mesta. On je izračunao i proračuo da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir – ispričala je Ana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala da danas savršeno funkcionišu. 

– On se više prilagodio meni, nego što sam ja njemu. On je čovek koji je prošao mnogo toga u životu, uvek nepogrešivo proceni situaciju, a ja sam od njega učila. On je prilagodljiv, kad voli voli i tu smo se našli – istakla je ona. 

a980a8e7ddb1baed2c913a846ca60b4513daadc0

POGLEDAJTE I

‘ŠTA NIJE JASNO“? Ovakvu Bekutu sigurno NISTE OČEKIVALI (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić