Barbara Bobak se prisetila učešća u Zvezdama Granda: „Bila sam NAJLUĐA, ali kako sam izašla na binu, tako …“

Pre nego što je uplovila u ljubavnu vezu sa Darkom Lazićem, publika je pevačicu Barbaru Bobak upoznala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Gledaoci su imali priliku da je čuju prvi put, a ona kaže da nije ponosna na ono što je pokazala u takmičenju.

bc0df57d9e9e81db87955c68f45f4c99217557de

-Mene je, ne zbog Zvezda Granda, nego zbog mene tako sramota. Mene kada neko taguje na tom snimku, ja se sva stresm zato što sam jako loše pevala da je to bilo katastrofa – rekla je ona i otkrila kako je došla na ideju da se prijavi.

-Bila je korona i ja sam to videla kao dobru priliku za neku reklamu. Međutim, to je bilo sve samo ne reklama, jako sam se izblamirala. Jako sam loše pevala zato što to nisam shvatila dovoljno ozbiljno. Ja sam mislila da će to biti kao bilo gde da sam otišla da pevam i bila sam kao ‘najluđa’ tamo, ali kako sam izašla na binu noge su mi se tresle, voda mi se u uši sipala i bilo mi je belo pred očima – nastavila je ona.

-U glavi mi je bilo: ‘Samo nemoj da pevaš u falšu i sve je okej’. I tako je i bilo, samo nisam pevala u falšu. Ali, Bože moj, valjda nije puno ljudi videlo – istakla je Bobakova kroz smeh.

cb193374974913d693e98787fd2b2c8c42441237

-Posle toga sam pričala sa mojim prijateljem Peđom Vujićem. Bila sam u fazonu: ‘Ne može ovo biti moj jedini materijal, ovo je sramota, neće me niko zvati’. I onda sam otišla i snimila obrade koje su munjevito dobile preglede. E sad, da li su na to uticale Zvezde Granda, da li moj izbor pesama. Mislim da je sve uticalo- rekla je pevačica za Novu S.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković