Slavica Angelova otkrila šta posle pobede u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

slavica 1

Pobednica „Zvezde Granda“ Slavica Angelova otkrila je šta joj je poručio njen mentor Đorđše David tokom finalne večeri dok se još nije znalo da će trijumfovati. Skromna pevačica je u razgovoru za Grand istakla da je ključno bilo to što joj je mentor pokazao na koji način da da sve od sebe.

IMG 5513

-Ne znam ni sama. Cela ekipa mije dala prelepe savete, ali izdvojila bih da je Đorđe rekao da budem svoja i da se trudim u vezi sa ovim što radim, kako bih dala svoj maksimum, kako bih napravila najbolji rezultat – objasnila je Slavica nakon prvog nastupa u finalu.

SLAVICA ANGELOVAok 8

Pobednica „Zvezda Granda“ objasnila je i da je bila izuzetno počastvovana ali i da je imala veliku tremu jer je svoje učešće shvatila kao priliku da predstavlja svoju zemlju u velikom muzičkom takmičlenju kakve su „Zvezde Granda“.

IMG 5544

-Nadam se da ću početi da pravim neku pesmu, kao i kavera. Ne znam ni sama, ali biće vremena za sve to kada se bude završilo takmičenje. FInalno veče je pretenzično i prenaporno za mene. Osećam veliki pritisak zato što sam jedina takmičarka iz Makedonije koja može da predstavlja svoju zemlju u finalu – objasnila je Slavica pre nego što je bio poznat ishod glasanja.

Razgovor sa Slavicom Angelovom pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić