Login/Registracija

Ana Bekuta napustila Srbiju i dala LEKCIJU za SREĆNIJI ŽIVOT

Nakon turbulentnog i teškog perioda koji je usledio zbog gubitka dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, Ana Bekuta vratila se svakodnevnim obavezama i nastupima, boreći se sama, u svoja četiri zida sa ogromnim bolom i tugom.

Beg od stvarnosti i tuge koju je preplavila, Ana je pronašla u radu i koncertnim aktivnostima kojima se vratila isključivo zbog ljubavi publike, a nakon uspešno održane letnje turneje, rešila je da napusti Srbiju i sebi da malo oduška.


Pevačica se uputila na more, odakle se selfijem javila svojim pratiocima na Instagramu i otkrila kako se provodi. Usputno je svojim pratiocima dala lekciju za bezbrižnije i srećnije dane koju je i sama primenila na odmoru. 

– Uputstvo za srećnu nedelju, čak i ako niste na moru: 1. Odmah prestani da se upoređuješ sa drugim ženama, 2. Organizuj kafu ili susret za kvalitetan razgovor, 3. Sad lepo izađi iz Instagrama i ostavi telefon kod kuće! Voli vas Ana – poručila je pevačica, što je naišlo na oduševljenje njenih fanova koji su komentarisali da je prava dama i da zaslužuje da nakon svega napuni baterije.


Podsetimo, nakon Mrkonjićve smrti, Bekuta je prvo najavila da će se na neodređeno vreme povući iz javnosti, da bi potom odluku promenila. Ona se na scenu vratila novogodišnjim koncertom u Trebinju, a dan kasnije nastupila je u Banja Luci. Kako je tada navela, druženje sa publikom joj je bilo potrebno.

– Nakon više od mesec dana sam stala na pozornicu i tamo me dočekala snaga vaše ljubavi. Bilo je neverovatno. I bilo mi je preko potrebno. Hvala Banjalučanima na gostoprimstvu, hvala fantastičnoj organizaciji i Drašku koji su se zaista potrudili da u Novu godinu uđemo kako smo zaslužili – veseli, srećni i bez ijednog jedinog incidenta- poručila je tada pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić