Login/Registracija

Ana Bekuta besna, najavila tužbu: Ovo je tako jadno, stid me je!

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da Ana Bekuta i bivša žena pevačicinog pokojnog partnera Milutina Mrkonjića, Dragana Mrkonjić žive zajedno jer je Mrka navodno nekoliko meseci pre smrti sastavio testament kojim je Bekutu obavezao da brine o Daši kako ona ne bi otišla u starački dom, te da joj redovno kupuje i daje potrebne lekove, Ana je odlučila da još jednom oštro demantuje ove navode, ali i najavi tužbu ukoliko se sa ovom pričom i dalje nastavi u javnosti.

Nekada su me tračevi o meni znali nasmejati, ali ovaj poslednji je toliko loše napisana izmišljotina da imam transfer blama za novinare koji su seli da ovo izmisle. Ovo je toliko jadno da više neću demantovati, nego će se od sada, pa ubuduće ovim stvarima baviti advokatska kancelarija napisala je pevačica na svom Instagram nalogu i najavila tužbu.

Nikada se nisam bunila zbog istine koja je često bila neprijatna i nerazumnjiva narodu, ali kada se sistematski pišu ovakve tužne izmišljotine bude me stid u ime onih koji ih pišu. Ćeraćemo se – izjavila je pevačica.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk