Almir Gačić U SRODSTVU SA POZNATIM PEVAČEM? „Laska mi to mnogo“ (VIDEO)

Najgledaniji muzički šou „Zvezde Granda“ najbolja je odskočna daska za neafirmisane pevače željne slave i popularnosti. Međutim, ponekad se desi da pored toga takmičari pronađu i svoje dalje rođake.

Mladom momku Almiru Gačiću iz Kaknja dogodilo se da ga uporede i žanrovski, a i fizički sa nekadašnjom zvezdom „Granda“ Markom Gačićem, što ga je navelo da se i sam zapita i da li su u srodstvu.

f7e1c04ac63129f607c9e43f4489c50d0029393e

Za Grand. Online talentovani Bosanac nije krio oduševljenje što ga javnost poredi sa pevačem koji je u istom šouu svoje ime izgradio na estradnom nebu.

– Laska mi to mnogo, dobar je pevač. Možda postoji i neka rodbinska veza, inače prezime potiče iz Srbije, ali ja sam iz Bosne. Možda nešto i postoji, svakako mi godi– sa osmehom kaže Almir koji je ove subote priredio pravi narodnjački spekatkl i dobio maksimalnih šest glasova.

Ne krije da su mu dobronamerni komentari i saveti stručnog žirija vetar u leđa da jednog adana postane prava zvezda granda koja će da puni klubove i iza sebe ima brojne hitove.

– Dopada mi se kako to radi Adnan Nezirov, a od pevačica Rada Manojlović. Naravno, tu je i Marko Gačić (smeh)- ističe takmičar.

d2d00088bbad4d41d07c090d420fba6bfaa9ab0d

Jedan je od retkih takmičara, kako kaže, koji ima priliku da ga podučava članica žirija koja iza sebe ima pedeset godina karijere:

– Snežana Đurišić zna koja mi pesma godi, šta treba da pevam. Mnogo radi sa mnom, zaista mnogo i sve pohvale za njen trud.

Kritike čuvene sedmorke uvek gleda sa pozitivne strane, a čijeg se ipak komentara probojava saznajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić/J.Jović