Login/Registracija

Aleksandra Prijović ISKRENO o Cecinom žiriranju: „BILO MI JE ČUDNO, nisam očekivala“

Aleksandra Prijović sinoć je pevala je na otvaranju jednog prestoničkog kluba, a za ovu priliku odabrala je odevnu kombinaciju koja je sve ostavila bez daha.

 U kratkoj bordo haljini sa šljokicama,koja naglašava njene obline, pevačica je izdvojila vreme da porazgovara sa pripadnicima sedme sile, a ovom prlikom otkrila je i da li se Filip meša u njene modne izbore.

– On je oduševljen kad me vidi ovakvu, rekao mi je da izgledam odlično. Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično- rekla je Prija za domaće medije.

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ prokomentarisala je i dolazak Cece Ražnatović u žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

– Fenomenalna je. Iskreno, bilo mi je čudno kada sam videla da će ona biti u žiriju nisam očekivala ali sjajno se snašla. Ja vikednom i radim i nisam imala vremena da gledam, ali sada obavezno vratim emisiju da vidim šta je bilo– oduševljeno je rekla Aleksandra.

A na pitanje da li bi imala tremu da se sada takmiči i da treba da stane ispred nje, lepa pevačica je dala neočekivan odgovor.

– Naravno da bih imala- iskreno i kroz smeh je rekla ona.

POGLEDAJTE I 

SPEKTAKULARNO OTVARANJE nove desete sezone kluba Kasina uz jedinstvenu Aleksandru Prijović!

Aleksandra Prijović ODUVALA čuveni hit i objasnila zašto je broj 1 (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić