Login/Registracija

Ala BOLI ovaj peti krug: Neočekivana ISPADANJA, SUZE i HODANJE PO STAKLU (VIDEO)

U petom krugu takmičenja “Zvezde Granda“ od preostalih sto kandidata, dobićemo najboljih šezdeset, a samo saznanje da od njih dvadeset u svakoj emisiji samo dvanaest prođe dalje, takmičari i njihovi mentori imaju veliku tremu.


Na samom početku došlo je do nesuglasica tokom duela Novice Bulatovića i Harisa Mujevića, jer članovi žirija nisu mogli da se dogovore ko je zakasnio sa davanjem glasova i ko treba da povuče isti, te su oba kanddidata nagrađena sa maksimalnim glasovima. Mili se izjasnio da su ih precenili jer su obojica bili u falšu- Za šest glasova morate biti bezgrešni-poručio im je Mili. Jelena je rekla da je obojici bilo najgore izdanje dok se Saša nije složio- Harisu je bilo najbolje, e sad, kako se kome sviđa njegov glas. Šta je odlučeno preglasavanjem pogledajte OVDE.

Kada se za vreme nastupa Ivane Bogićević zaorila pesma “Ogledalce“ (OVDE) u duelu sa Alminom Delićem, Jelena Karleuša ostala je zapanjena pa se podsetila svojih početaka. Bosanac ju je zatim nazvao začetnicom turbofolk kulture, da bi Saša Popović stao u njenu odbranu- Pesma je iz ’95 a turbo folk je krenuo još ’92 godine, nažalost sa mnom– našalio se direktor. 


Neočekivano ispadanje barem za kandidata bilo je u slučaju Dušice Tričković koja je nedavno otkrila da je 18 puta stala na scenu ovog šou programa. Kada je ugledala samo dva glasa, briznula je u plač- Zato što sam se ove sezone jako trudila, došla sam u osmom mesecu trudnoće, dojila sam i smatram da nisam zaslužila samo dva glasa- objasnila je ona. Marija Šerifović pokušala je da objasni da koliko god se  trudili, uvek može da dođe neko bolji i da nažalost neko mora da ispadne. Sa druge strane JK je smatrala da Dušica mora da nauči da podnosi pritisak i da joj je krivo, naročito što uvek ona nadrlja- Ja se use*em kad neko plače jer sam uglavnom ja kriva za to. Sve o ovom nastupu pročitajte OVDE.


Pobednica večeri, po rečima Jelene Karleuše bila je njena pulenka Cica Stojanović koja je otpevala pesmu iz filma “Dara iz Jasenovca“ (POGLEDAJTE OVDE) i time ostavila bez teksta sve prisutne- Cico, kakva emocija, ja sam bila kao prase naježena– rekla joj je mentorka, koja je sa druge strane pomalo “razočarala“ drugom kandidatkinjom Sanjom Veličković- Previše si opuštena. Ja bih volela da tebe nešto uvredi, previše si nonšalantna. Mora nešto da te žacne.

Tokom izvođenja pesme “Progovori sliko“ od strane učesnika Filipa Jovanovića, žiri se prisetio pokojnog pevača Dobrivoja Topalovića na šta je Jelena konstaovala da nas svi dobri napuštaju- Takvi kao ti?-upitao je Popović, što je divu izuzetno pogodilo- Šta ja treba da umrem?– pitala ga je ona a zatim želela na napusti studio. Uprkos ovoj neprijatnoj situaciji Filip i njegov protivnik Adi Begić podigli su žiri na noge i osvojili maksimalnih šest glasova. Ko je prošao u preglasavanju a ko otišao u baraž saznajte OVDE.


Bez greške sinoć su pevali Nemanja Petrović i Bojan Pavlović koji su takođe osvojili maksimalan broj glasova, a svi komentari vezani za pevanje pali su u vodu kada je Nemanja inače Crnogorac počeo da imitira Mila Đukanovića (POGLEDAJTE OVDE) i nasmejao ceo žiri. Bosanac se nakon preglasavanja naljutio i povikao da je sve namešteno nakon što je njegov pulen Bojan otišao u baraž.

Sinonim za takmičenje “Zvezde Granda“ sinoć su za žiri bili kandidati Bojan Pavlović i Dana Bušić čiji su performansi i kostimi ostavili sve bez daha. -Evrovizija je za ovo školska priredba– konstatovao je Voja Nedeljković, a ostali su se složili. – Ovo su ubice a ne pevači- bili su komentari, a kako su oboje dobili po šest glasova, niko nije mogao da odluči o tome ko zaslužuje direktan prolazak te je Saša Popović još jedanput ubacio novčić u igru. Sve o njihovim genijalnim nastupima i tome ko je prošao dalje a ko u baraž pronađite OVDE.


Još jedan par koji je napravio šou na sceni činili su Mirsad Mustafoski i Denis Ahmetović, tokom čijih nastupa se polomila po koja čaša, te je JK sve vreme igrala po srči bosa- Hodam po staklu sve vreme, eto čisto da prenesem publici amosferu- poručila je ona. Kakve su komplimente a koje zamerke dobila ova dva momka pronađite OVDE.

Dve donedavno “autsajderke“ večeras su oduvale žiri svojim intepretacijama. Mimi Jovanovska koju niko nije želeo danas u timu Dženana Lončarevića, po rečima Saše Popovića “procvetala je“, dok je Aleksandra Dabić prešla iz Milijevog tima kod Violete i niko joj nije “predviđao“ uspeh, a večeras osvojila šest glasova. – Mimi je ludilo- komentarisala je Šerifovićeva- Aleksandra dobra pevačica na svom terenu, meni je bilo lepo- dodala je ona.


Poslednji deulisti bili su Jovana Milojević i Miloš Kovačević koji su odlukom žirija otišli u baraž. Tokom komentarisanja Jelene Karleuše ovih kandidata, Mili je pričao, smešako se a zatim je pevačica zamolila Sašu Popovića da ga smiri- Ja bre lakše kontrolišem sto kandidata nego vas, naročito Milija– rekao je direktor pa rekao da će izbaciti Milija ako nastavi da ometa. 

Nakon tri sata fenomenale muzike i nastupa, dopli smo i do najtežeg dela- baraža. Od dvadeset kandidata njih osmoro prošlo je direktno dalje, dve kandidatkinje ispale su odmah, dok je od preostalih desetoro, samo četvro imalo priliku da prođe u šesti krug, a kompletan spisak kandidata pogledajte OVDE.

Nadamo se da ste uživali, i verujemo da ćete užitak ponoviti još jednom na našem Youtube kanalu klikom na video ispod!
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac