Login/Registracija

5 stvari koje niste znali o POBEDNIKU Mahiru Mulaliću (VIDEO)

Svi znate da je Mahir Mulalić talentovani momak iz Gračanice koji je svojim ubedljivim, čarobnim glasom osvojio publiku i tutulu najboljeg u ovogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“. Međutim, o njegovom životu sigurni smo da malo toga znate.

Zato je vreme da lično od pobednika saznate pet najzanimljivih stvari o njemu. 

1. Strastveni je zaljubljenik u Formulu 1 i ne propušta priliku da, iako u gradu vozi po ograničenju, prati strategiju kojom se bavi, kako kaže, najbrži cirkus na svetu.

2. Od malena je voleo plavetnilo, a najdraže mu je ono morsko. Iako nekad nije bilo prilike, sredstava, ni vremena da ide na odmor, danas uvek kostiti priliku da „šmugne“ na primorje. 

3. Pobednički tvrdi da voli da drži sve stvari pod kontrolom, barem koliko je u njegovoj moći, pa za sebe kaže da je freak control.  


4. Iako nema preterane fobije, strah od lifta jedna je od retkih zbog koje ne bi mogao ni da zamisli da živi u soliteru. A za sve je „kriva“ nesrećna situacija iz detinjstva. 

– Jednom sam se zaglavio sa sestrom u liftu i posle 15 minuta sam počeo da paničim. Tu sam shvatio da sam klaustrofobičan i ako neko od mojih živi na desetom spratu spratu, ja idem pešice – otkrio je Mahir. 

Za petu stvar iz Mahirovog života smo se baš iznenadili, a sigurni smo da ćete i vi kada čujete o čemu se radi.

Klik na video!

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić