CECA OKUPILA POZNATE U SVOM DOMU, a evo ko je bio najveseliji

216A3064

Novogodišnja noć donosi pregršt iznenađenja, a jedno od njih je i šou Cece Ražnatović u kom će pevačica ugostiti brojne poznate ličnosti.

Novogodišnju noć uči će direktno iz najpoznatije kuće na Balkanu i to od 22:30 časa.

U duhu praznika Ražnatovićeva je u svom igrano dokumentarnom programu “Ceca show, prva sezona Ceca i deca” okupila svoje kolege kako bi uz muziku i dobru atmosferu ispratila staru, a dočekala novu godinu. U vili u Ljutice Bogdana biće Aleksandra Prijović, Dara Bubarama, Žika Jakšić i Aleksandar Cvetković Sale iz Tropiko benda.

216A3057

U prelepo dekorisanom ambijantu dnevne sobe vile Ražnatović, gosti su uživali u razgovoru, ali i u dobroj muzici. Tokom večeri svi gosti su se latili mikrofona i otpevali svoje, ali i hitove drugih kolega. Nije manjkalo ni smeha, ali ni radosti, jer su tokom večeri prepričavali brojne anegdote iz druženja poslednjih trideset godina. U višesatnom programu gledaoci će imati prilike da vide kako izgleda unutrašnjost vile, moći će da se zabave uz dobru muziku, ali i uživaju u prepričavanju brojnih događaja iz života poznatih ličnosti.  

– Dragi moji, neka nam u Novoj godini nikada ne manjka zdravlja i onda će sve drugo biti lako. Da vam se ostvare snovi o ljubavi, uspehu, poslu i putovanjima, ali i one najmanje želje. Neka vam se sve ostvari i srećna Nova 2023. godina – poručila je Ceca u svojoj novogodišnjoj čestitci.

Žika Jakišić koji je osmehom i šalama razgalio atmosferu, za “Blic” kaže:

– Zabava će biti odlična. Nikada do sada ovako nešto nismo snimali, bilo je veselo i razdragano. Zapravo smo želeli da pokažemo kako zaista izgleda kada se svi mi okupimo na jednom mestu. Ima tu još mnogo kolega sa kojima se družimo, ali oni zbog svojih obaveza nisu uspeli da prisustvuju koncertu.
Dara je, kao i obično, bila među najveselijima.

– Ceca je savršen domaćin, toliko nas je lepo ugostila. Bilo je predivno kod nje. Čim sam došla kod Cece odmah sam se podigla i napravili smo zajedno sjajan šou– rekla je Dara koja je blistala u crvenom odelu.

Foto: Miloš Nadaždin,
Autor: Grand