Login/Registracija

Zvezda Granda priznala da nakon pobede NIJE DOVOLJNO ISKORIŠĆENA, a sada se PREZASITILA poslom

Pre tri godine, Teodora Toković proglašena je pobednicom od strane žirija u „Zvezdama Granda“, međutim malo je poznato da se ona pevačkim poslom bavi već četrnaest godina.


Pevačica je godtovala u emisiji „Grand Magazin“ kada je otkrila da uprkos lepoti posla kojim se bavi, došlo je vreme kada oseća da joj treba pauza od svega.

– Radimo takav posao da nam ljudi mnogo uzimaju energiju, možda je došlo do nekog prezasićenja poslom. Nekada mi je prenaporono, moraš stalno da pričaš, pevaš, da ti je osmeh na licu. Imala sam samo sedam dana odmora da nadoknadim izgubljenu energiju, a to nije dovoljno– iskrena je bila Teodora.

Iz ovog takmičenja izašla je kao dupla pobednica, ne samo kao pevačica već i kao majka deteta koje se u tom periodu borilo sa autoimunom bolešću, koja je danas na svu sreću pod kontrolom.


Iako su mnogi očekivali da će napraviti veliki bum nakon finala, ona još uvek čeka onu pravu pesmu koja će da je lansira u vrh popularnosti.

– Imam utisak da sam dovoljno neiskorišćena, svi su očekivali da će produkcija da se pozabavi time ali nije tako oni nam daju određeni medijski prostor koji mi treba da iskoristimo na najbolji mogući način. Zatim je usledila i korona i finansijske brige koje su zadesile sve, ali vraćam se polako– objasnila je pevačica čije celo gostovanje možete pogedati u videu ispod.

POGLEDAJTE I 

Teodora Toković REKLA DA! Otkriveni svi detalji VERIDBE! „Htela sam da se SRUŠIM!“(VIDEO)

Teodora Toković „Ja sam primer koliko NE TREBA ODUSTAJATI“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić