Login/Registracija

DA LI JE OVO ESTRADNI REKORD? Srećko Krečar otkrio koliko sati je pevao bez pauze: „Ne znam kako sam to izdržao“

Kada neko pomene Srećka Krečara prva asocijacija je na dobru pesmu, provod i atmosferu kakvu retko ko može da priredi. Danas je jedan od najangažovanijih muzičara na terenu koji je zbog ljubavi prema muzici bio spreman da peva i svira neverovatan broj sati.

-Kada sam bio klinac, na početku karijere kada sam počinjao da sviram, dešavalo mi se da neprekidno sviram 15 ili 16 sati, a nekada čak i dvadeset. Još onako neužigan klican bez kondicije, ne znam kako sam sve to izdržavao verovatno zato što je muzika moj život. Danas sa istom željom, žarom, energijom i ljubavlju radim posle dvadeset i šest godina kao kada sam krenuo prvi dan u muzičku školu i počeo profesionalno da se bavim- ispričao je Srećko.

Takav tempo nije ni malo lako, ne samo za mučare već i za članove njihovih porodica, a malo ko se poput njega može pohvaliti stopostotnom podrškom od stane lepše polovine.

-Supruga i ja smo zajedno dvadeset godina, imamo tri ćerke i ona je od prvog dana moja najveća podrška, prijatelj, savetnik i najiskreniji kritičar. Naš dosadašnji život je izdržala, ali nije bilo jednostavno. Mada nigde nije idealno, ali kada se ljudi kapiraju, kada jednostavno imaju razumevanja i kada ima ljubavi i žrtve moguće je sve- objasnio je pevač te se našalio da nema problema sa suprugom kada dugo spava nakon napornih nastupa.

-Oko toga nemamo problema zato što ja na svu sreću čvrsto spavam! (smeh) Deca su imala problem, ne da budu tihi, nego kada ja treba da se probudim, ali sada nije tako, malo sam se promenio- ispričao je kroz smeh.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović