Login/Registracija

ŽURKA KOD PEPIJA: Tati iscepali majicu, slavi se do jutra

Pevačica Ivana Pavlović nedavno je na svet donela blizance Vojina i Vuka, a tim povodom njen suprug Petar Mitić večeras je priredio veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu. 

Pepi je okupio prijatelje, među kojima su i brojne kolege sa estrade, a kako običaj i nalaže, ponosnom tati su odmah iscepali majicu. 


– Euforičan sam, kako bih mogao da budem kad sam dobio dva sina, plus već imam jednog! Ivana je lavica, jako je bila hrabra, jako sam ponosan na nju. Kolege muzičari su me prvi iscepali. Zamolio sam sve da ostanem sad u ovoj koju imam, ne mogu baš pred svima vama go – rekao je pevač pred pripadnicima sedme sile i otkrio da je prvi put na proslavu poveo i sina Vujadina.

– Stariji sin je mnogo dobro dete. On je mnogo srećan i eforičan što je dobio društvo. Vujadin je prvenac, mezimac i nije ljubomoran, trudimo se da ne bude – izjavio je Pepi i otkrio kako su Vojin i Vuk dobili imena:

– Palo mi je na pamet da se svi zovu na „V“. Najstariji sin se zove Vujadin i kada smo bili u policiji da registrujemo auto žena nas je pitala koja dva poslednja broja na tablicama želimo, a on je kao iz topa rekao: „VV! Kao moja dva brata, Vojin i Vuk“ i mi smo ga poslušali.


Povodom rođenja blizanaca Pepi je organizovao žurku na kojoj su se našle Tamara Milutinović, Aleksandra Mladenović, Dragica Zlatić, zatim Aleksandra Bursać, Krstinja Todorović, dok goste zabavlja mlada zvezda „Granda“ Nina Jovanović. 

Ponosni tata ne može da sakrije radost i sreću i sve vreme sa sinom Vujadinom peva i igra, a posebno ga je pogodila pesma „Rodio se sin, mali gospodin“ uz koju je delio pare muzičarima i šakom i kapom.


Pevač je danas supruzi priredio i iznenađenje ispred porodilišta, što možete da pogledate OVDE!

Nedavno su za Grand Online priznali da je Petar priželjkivao devojčice, dok je Ivana bila ubeđena da čeka dečake, a pevač je i javno odao priznanje svojoj lepšoj polovini.

– Da se ne vidi ovaj stomačić ja ne bih rekao da je ona trudna, stvarno je trudnica za primer. Vrednija je trenutno od mene, pošto ja radim, ona je kod kuće i sa majstorima spremaju se sobe za bebe i sada ovako javno kažem svaka joj čast -rekao je letos pevač.

Foto: Gaja/Printscreen,
Autor: I. Ankić