Login/Registracija

Žurka iznenađenja za dr Švekića

10500483_10204238070900277_5199514460058057030_nAutor i voditelj emisije „Doktori za nesanicu“ i zamenik direktora Grand narodne televizije Goran Petrović Švela u četvrtak je  proslavio rođendan, a zaposleni u Grand TV priredili su mu iznenađenje i to u sred žive emisije.

Naime, Švela je  počeo da vodi emisiju, kako to inače radi svakog ponedeljka i četvrtka, ne sluteći da mu zaposleni iza kamera pripremaju iznenađenje. Pevač Milan Mitrović koji je bio gost sinoćen emisije iskoristio je trenutak Šveline nepažnje i dao znak zaposlenima da uđu u studio. Kada je popularni dr Švekić otvorio oči čekali su ga pokloni, torta i šampanjac, a dok su zaposleni Granda pevali pesmu „Danas nam je divan dan“, slavljenik nije mogao da sakrije oduševljenje i poneku suzu.

U program se uključio i direktor Granda Saša Popović koji je čestitao Šveli rođendan, dok je Brena čestitke uputila preko Skajpa.

Među gostima iznenađenja našli su se Tina Ivanović, Jelena Vučković, Vesna Milanović, Milan Mitrović, Dragi Domić, Jelena Gerbec, Jelena Kostov, Goran Čomor, Ivana Đorđević, Aleksandar Sofronijević i Vesna Maksimović.