Login/Registracija

Zorica Brunclik pomerila koncert za proleće (FOTO)

Na druženje sa publikom povodom jubileja od 45 godina umetničkog rada, Zorica Brunclik je odlučila da sačeka do proleća.

Najtiražnija pevačica svih vremena na ex-yu prostorima ovu odluku donela je zbog pogoršanja epidemiološke situacije, i tim povodom se emotivnom porukom obratila pratiocima na društvenim mrežama.

– Dragi moji, zbog ljubavi prema muzici niko i nikada ne sme biti ugrožen, a pošto pošast pandemije i dalje kosi, na planirano druženje u Centru “Sava” ćemo sačekati do nekih boljih dana. U nadi da će do proleća sve ružno što nam se dešava biti prošlost, moja želja i molitve su da vas sve vidim nasmejane i raspevane 21. aprila sledeće godine, ali ovoga puta ćemo, da ne čuje zlo, sačekati sa zakazivanjem zvaničnog datuma. A onda ćemo, godinu dana kasnije od planiranog, svi zajedno pesmom proslaviti život. Da bi naša nada postala stvarnost, moramo se svi ponašati odgovorno i sačuvati zdravlje sebe i drugih. Zato, pazite se, molim vas! Ljubi vas sve vaša Zorica– napisala je legendarna pevačica i dobila salve podrške.

Foto: Instagram/ N. Babić,
Autor: N. Pantelić