Nećete verovati kako Zorana Simeunović izgleda u 6. mesecu trudnoće (FOTO)

02f70e5074b87caccdd1e237f3fba706233c4823 768x512 1

Nakon pet godina ljubavi, nedavno su u dom kompozitora Steve Simeunovića i njegove lepše polovine Zorane Simeunović stigle najlepše vesti.

Saznanje da je pevačica u blagoslovenom stanju odjeknula je u svim medijima, a ovu vest Zorana je potvrdila za Grand.

huh 1 630x403 1

Zorana je istakla da drugo stanje podnosi fantastično i da uživa u svakom trenutku dok iščekuje dolazak naslednice, a sada je rešila da pokaže kako izgleda u šestom mesecu trudnoće.

-Ti si svetlost jedina- napisala je Zorana u opisu fotografije na kojoj ne skida osmeh sa lica mazeći svoj stomak, a gotovo da su svi na društvenim mrežama pohvalili pevačicin izgled i figuru samo tri meseca pred porođaj.

Screenshot 20240215 093029 Instagram

Inače, pevačica je nedavno organizovala žurku i tom prilikom otkrila da nosi devojčicu koja će dobiti ime Jovana.

Podsetimo, Zorana i njen trideset godina stariji emotivni partner Steva izgovorili su sudbonosno „da“ 2018. godine, a o njihovoj svadbi mediji su brijali danima zbog razlike u godinama koja je bila jedna od glavnih tema.

Razliku u godinama zaista ne osećam, jer je on pun energije– rekla je pevačica jednom prilikom za Grand i priznala da je dugo maštala o svemu što joj se trenutno dešava.

ZORANA SIMEUNOVIC PZD SNIMANJE 09102023 FOTO FILIP 33

Veoma dugo sam se borila i sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je – rekla je trudnica i otkrila kako je izgledao trenutak kada su saznali da će Steva i ona postati roditelji.

Bilo je planirano, ništa nije bilo neplanski. Steva i ja smo od početka znali kako će to da izgleda i nismo se sad nešto preterano iznenadili saznanjem koliko smo mi jedva čekali da Bože zdravlja sve to prođe kako treba. Kada smo saznali bilo je: „Stevo, vidi, prošlo je“– isrpičala je Zorana za Grand, a Steva dodao da su ga savladale emocije kada je saznao da će postati tata.

BONUS VIDEO: Trudna Zorana Simeunović se rasplakala usred emisije

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović