Login/Registracija

„ŽIVOT ME NOSIO OD NEMILA DO NEDRAGA“ Ceca progovorila o temama o kojima do sada nije

Pevačica Ceca Ražnatović progovorila je o temama o kojima retko priča u javnosti.

889645983bd4c3f1047c4d1c91b9ffa41aab83f7

Ona je govorila o nezi, dijetama, starenju, menopauzi, psihoterapiji, o tome kako se oseća kao baka, kakav joj je odnos sa snajom Bogdanom i kako joj je veza sa Bogdanom Srejovićem ulepšala život.

Iako je već uveliko u petoj deceniji redovno posećuje kozmetičara i ima jutarnju rujtin koju nikada ne preskače.

– Tempo života koji mi pevači vodimo u mnogome se razlikuje od onog koji vode ljudi koji se bave drugim profesijama. Meni se poslednjih meseci dešava da kada dođem sa koncerta bude već pet sati ujutru, te mi je tada san preko potreban. Ujutru postoje pravila kojih se godinama unazad pridržavam, to je ta jutarnja rutina, kada se umivate, hidrirate kožu, a potom doručak, jutarnja kafa i dan može da počne – rekla je Ceca za “Naj ženu”.

4f282e622b18a0ff2ff03aaedaa691415eef8507

Starenje sa sobom takođe donosi i neminovnu menopauzu. Osim fizičkih promena, mnoge žene u ovom periodu se bore i sa psihičkim problemima i depresijom.

– Za sada ne razmišljam o menopauzi. A što se tiče psihe, ne mislim da su razgovori sa psihoterapeutom bauk. To su stručna lica koja nam kroz razgovor mogu dati hrabrosti da se osećamo bolje i da učinimo dobre stvari za nas. Mene je život nosio od nemila do nedraga, ali sam nekako uvek sama sa sobom uspevala da pronađem najbolje moguće rešenje. Uz sve to imala sam podršku prijatelja, a posebno moje porodice.

Tvrdi da se u životu ne kaje ni zbog čega, jer kako kaže od toga nema ništa, ali se trudi da ne ponavlja iste greške.

– Stvari koje su prošle ne mogu se izmeniti. Pamtim tamo gde sam pogrešila, te se trudim da takve grešek više ne pravim. Za sada mi ide od ruke – rekla je uz osmeh Ceca.

5b9b0eae5703c7fcbab8b06b11e26381e18543fe

U vezi je sa Bogdanom Srejovićem koji je od nje mlađi devet godina, a sada je ispričala šta joj je ona donela.

– Sve ono što jednoj ženi može da donese veza sa osobom koja vas razume i podržava na svim životnim poljima. To je danas retkost – kaže Ceca.

PROČITAJTE I:

VREMEPLOV: Nikad viđena slika Cece, Viki i Sanje Đorđević (FOTO)

Ceca o DUETU sa naslednicom Anastasijom, otkrila da li će do toga doći uskoro!

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić