Login/Registracija

„ŽIVELE VAŠE ŽILAVE RUKE“ Nesvakidašnje čestitke poznatih povodom 8. marta

U moru čestitki povodom Međunarodnog dana na društvenim mrežama našle su se i one od poznatih ličnosti. Većina njih je na tradicionalan način, mahom sa snažnim porukama čestitala damama praznik, ali ima i onih koji su bili kreativni i orignalni. 

Među prvima, na nesvakidašnji način glumac Andrija Milošević čestitao je 8. mart, naravno našminkan i stilizovan kao žena, što je izazvalo pozitivne reakcije na društvenim mrežama. 


– Srećan 8.mart, drage moje kraljice! Živele žene! Živelo strpljenje i ljubav! Živela vaša snažna srca! Živele vaše žilave ruke! Živela vaša neuništiva snaga! Živela vaša vatrena ljubav! Živela duša od koje ste sazdane! – poručio je glumac, dok je njegov kolega Ivan Bosiljčić objavio fotografiju sa rođendana Sergeja Ćetkovića. 

Veliki zavodnici pozirali su s osmehom koji su krasili crni zubi, a u opisu zajedničke fotke glumac je napisao: -Za slavljeničku večeru crni rižotoooo! Drage dame, srećan 8.mart žele vam Sergej i Ivan!


Voditelj Voja Nedeljković bio je kreativniji, pa je u svom stilu svim ženama čestitao praznik. 

– Ako muškarac pamti tvoj rođendan, čuva tvoje slike, zna sva tvoja razmišljanja, to nije običan muškarac, to je Mark Zuckerberg – poručio je Voja. 

Možda fotka Darka Lazića sa bokserskim rukavicama ne nosi skrivenu poruku, ali su je mnogi na današnji dan šaljivo prokomentarisali. Neki tvrde da je upravo njegov odbrambeni stav njegova poruka damama, a neki da da treniranjem i novim fizičkim izgledom želi da osvoji pripadnice lepšeg pola i parira MMA borcu – Konoru Makgregoru.

„Makgregor za sirotinju“ – stoji u komentaru ispod Lazićeve objave. 

BONUS VIDEO

Poznate dame otkrile šta DOBIJAJU ZA OSMI MART

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić