Žena Ljube Perućice izdominirala izgledom dva meseca nakon porođaja: Pojavila se na veselju u izdanju koje niko nije očekivao (FOTO)

Žena Ljube Perućice nakon porođaja

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina početkom novembra su postali roditelji po prvi put, a od tada oni uživaju u porodičnoj idili o kojoj su godinama maštali.

Iako Ljuba redovno nastupa, u slobodno vreme se ne odvaja od Kaće i sina, međutim novopečeni roditelji sinoć su izašli na jedno slavlje.

lju

Žena Ljube Perućice nakon porođaja

Samo dva meseca nakon porođaja Katarina izgleda gotovo isto nego pre trudnoće, a sve je zasenila kada se pojavila u crvenom odelu sa dubokim dekolteom.

Mama i tata u provodu-napisao je Preućica ispod njihove zajedničke fotke.

ll
Žena Ljube Perućice nakon porođaja

Par nije krio koliko su srećni i zaljubljeni, pa su javno razmenjivali poljupvce i zagrljaje uz emotivne numere koje su se nizale.

pl

Ljuba je Kaći posvetio i Adilovu pesmu „Moje si nebo“ koju je stavio uz fotku njihovih ruku koje se drže.

lpi

Podsećamo, pevač je otkrio i da je lio suze danima, što je iznenadilo mnoge.

-Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući – otkrio je Ljuba koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

BONUS VIDEO– Ljuba Perućica o bakšišu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić