ŽENA GA JE OSTAVILA I ĆERKU NIJE VIĐAO DUGO: Pevač progovorio o razvodu i koliko ga je sve to pogodilo

Kažu da je pevačima najteže da sačuvaju brak zbog prirode posla kojim se bave i svim iskušenjima koje ono nosi. Popularni folker Deni Boneštaj otvorio je dušu o razvodu i problemima sa suprugom.

Deni Boneštaj je progovorio o njegovim počecima u karijeri, ali i problemima koji su se rodili tokom njegovog braka sa bivšom suprugom, sa kojom ima ćerku Izabelu, ispričao je za Republiku.

deni bonestaj ok profi 6

Koja je najskuplja stvar koju si stekao tokom karijere?

Sa nekih 15 i po godina sam počeo da radim, sad imam 34, ali sam stekao nekoliko nekretnina u Crnoj Gori, izdaju se, za račune ima para – govori Deni, pa nastavlja:

Početak nije bio lak, ja sam počeo sa ocem, u kafani koja je imala dva stola, krenulo je polako da se zahuhtava. Posle sam snimio nekoliko pesama, ,,Crno meče“ je bila pesma koja me je probila, sa 17 godina sam se preselio u Beograd.

Ko ti je podmetao nogu od kolega?

Verovatno da jeste, ali nikada nisam to saznao, niti obraćao pažnju i sam kad sam došao u Beograd, ojačalo me je. Nikada se ne odustaje u životu – ispričao je Deni

deni bonestaj ok profi 3

Da li postoji pesmu koju si posvetio nekome, a da javnost ne zna za to?

„Kad suze progovore“ pesma, posvećena je ćerki Izabeli, bio je razvod, ovo, ono, nekako sam krenuo nov život, bez supruge, ćerka je ostala sa mamom u Roterdamu, ta pesma mi je u pravom trenutku ponuđena, taj čovek nije ni znao kroz šta ja prolazim, to je jednostavno suđeno… Svaki put kada pričam o tome se naježim. Ostale su više ljubavne i šaljive pesme…

Da li te je bivša supruga prevarila?

Nije me njena mama prevarila, ja sam se vratio u Srbiju. Palo mi je teško zbog ćerke, što se tiče ostalih stvari, shvatili smo da nismo jedno za drugo, ali smo ostali prijatelji, ona sada komunicira sa mojom novom suprugom. Ali tada mi je bilo teško da živim bez ćerke.

Da li si sa novom suprugom imao krize u braku?

Svuda ima tih nesuglasica, generalno i brak se održava na tome koliko ćeš imati ljubavi, ali kao što je za ljubav potrebno dvoje i za svađu je potrebno dvoje. Mi smo malo zbrzali u nekim stvarima, ali sam presrećan čovek da sa 34 godine imam četvoro dece. Imamo najlepšu decu na svetu i bilo je umora, i nervoze, kada su deca u pitanju, ali kada smo sve ustanovili, sve je bilo lakše – rekao je folker

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić