Login/Registracija

Baja Mali Knindža sa knedlom u grlu progovorio o pokojnoj sestri: „Ksenija je bila vanserijska pojava“

346010995 1170146923655932 3674116873760401006 n 768x960 1

Dok vredno radi na pripremi velikog solističkog koncerta koji će održati 24. juna na Tašmajdanu, Baja Mali Knindža rešio je da ogoli dušu i otkrije do sada nepoznate detalje iz njegovog privatnog života.

Informacija koja je posebno iznenadila publiku koja godinama unazad prati njegov muzički put je da mu pokojna pevačica Ksenija Pajčin sestra.

– Sve, pre ili kasnije zaborave, ali ne i moju Kseniju. Mediji i dan danas o njoj pišu. Ona je to i zaslužila jer je bila vanserijska pojava – istakao je Baja, a potom sa setom u glasu nastavio:

-Kad je počinjala i govorili su joj da bolje igra nego što peva, bila je neprikosnovena. Tužno je što je ta ljubav bila fatalna. Šta ćeš, sve je to život.

kdkdmld

U dahu je nastavio o sudbini svojih predaka koji su preživeli pakao ustaških logora u Drugom svetskm ratu.

– Jedan moj Pajčin, Milorad, živeo je u logoru, baba Sena se porodila u jami. Milorad je čak sreo svog krvina koji mu je probadao bajonet u vrat i puštao struju. Samo ga je pitao kad ga je sreo, vredi li radi života sve preživeti. Ja sam ga opevao. Bio sam njegov gost u Čikagu. Svašta mi je ispričao – otkrio je Baja nepoznate detalje iz svog porodičnog života u emisiji „Puls Srbije“.

Baja Mali Knindza 2 1
Foto: Instagram//bajamaliknindzaaa,
Autor: J. Jović