Login/Registracija

ŽELJKO SAMARDŽIĆ PROGOVORIO O BOLESTI: Ceo svet mi se srušio u jednom danu

Bolest Željka Samardžića izazvala je mnoge promene u njegovom načinu života, ali danas kada je pevač uspeo da savlada sve što mu je donela, rado predstavlja inspiraciju za sve one koji se takođe muče sa onim što podrazumeva bolest Hašimoto sindrom.

Ova autoimuna bolest otkrivena je pevaču pre par godina, a prošle godine govorio je kako se bori sa njom.

To je jedna autoimuna bolest štitne žlezde koja stvara povremene probleme. Čim sam krenuo sa redovnim terapijama, sve je bilo u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to. Žene uglavnom obolevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se sa tim kako znam i umem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hašimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo a da to nisam ni znao rekao je pevač, a bolest promenila mu je životne navike.

Imam svoju penziju, koja mi je dovoljna. Supruga Maja i ja nemamo neke posebne prohteve. Živimo skroman život, ali dostojan svih onih koji pristojno žive, što bih svima poželeo. Nažalost, nisam ja jedini koji je zarađivao od mojih koncerata. Tu su i instrumentalisti, muzičari, ljudi koji se bave rasvetom, kablovima… Velika mi je radost kad im javljam za koncert, verujem da ih ta vest često obraduje više nego mene skromno je rekao pevač, prenosi Story.rs.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić