ŠIROKO! Željko Joksimović kupio ćerki stan, Mina uživa u luksuzu

Posle preseljenja iz vile poznatog oca, Mina ovde maksimalno uživa.

U samom srcu Beograda smešten je dom Mine Joksimović . Kada se kao student, ćerka Željka Joksimovića preselila u srpsku prestonicu živela je privemeno u očevoj vili.

Mina Joksimovic

Vremenom shvativši da joj treba sloboda, muzičar je mezimici pazario lep stan. Uz pomoć majke Vesne Joksimović ona ga je opremila po svom ukusu, te tako danas može da se pohvali da je svakom kutku u stanu dala svoj pečat.

Mina Joksimovic 4

Dom Mine Joksimović sačinjava rustični nameštaj u kombinacji sa modernim. Pretežno je zastupljena bela boja, ali i bež i crvena koju ćerka hitmejkera posebno voli.

Kupatilo je popločano zanimljivim sedefastim pločicama, a krasi ga i veliki lavabo i đakuzi kada u kojoj se već sada svršena studentkinja uživa da se relaksira nakon napornog dana.  

Mina Joksimovic 2

Spavaću sobu krasi krevet sa karmin crvenom posteljinom i beli rustični regal. Na zidovima su 3D tapete, a po prozorima reklo bi se da se Minin kutak nalazi na poslednjem spratu zgrade.

Mina Joksimovic 5

Dom Mine Joksimović svakako je mesto gde ona okuplja kolege sa fakulteta, prijatelje, porodicu a tu kada Željko i Jovana to požele voli da pričuva mlađeg brata i sestre bliznakinje. Ono što dodatno krasi Minin kutak je lep pogled sa terase kojim se ona nedavno pohvalila, piše Story.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić