Zbog njih dvojice hteli da PREKINU emisiju: Mikica i Siniša PLAKALI OD SMEHA

Nakon jedne decenije života u Kanadi, Mikica Bojanić rešio je nedavno da se vrati u Srbiju i nastavi da radi ono što najviše voli. Život preko bare za mnoge je bajka, međutim pevač tvrdi da njegovo iskustvo nije takvo.

– Iz mog iskustva, svakoga bih posavetovao da ne ide. Ja sam ovde odrastai i živeo, ali sam tamo proveo godine i sada kad sam se vratio svakoga bih posavetovao da ostane u Srbiji. Mislim da je ovde mnogo lepši život sa manje para- objasnio je Bojanić.

2a0630802c6c1ea1e1d80a6a03a6c418487b29cc

Da su Mikica i njegov kum Siniša Tufegdžić sjajan tandem dokazali su obradom dve numere Miloša Bojanića, ali sudeći po komentarima publike ovaj dvojac pravi dobru atmosferu gde god da se pojavi, čak i kada se ne late mikrofona.

– Nas dvojica imamo ozbiljan problem gde god da se pojavimo zajedno, jer svi misle da se nekome smejemo, a u stvari mi se setimo nekih događaja i samo počnemo da se smejemo- objasnio je Mikica sa čime se kum složio.

875e22402a1e75e30667d9ea98288c001b996471

Nakon toliko godina druženja i provedenog vremena ne čudi što imaju brojne anegdote i zanimljive priče koje su rešili da podele sa publikom.

– Jednostavno kada stvarno treba da budemo ozbiljni, u tom momentu mi imamo takav napad smeha i često zbog toga izbegavamo da budemo zajedno. 2001. godine smo prvi put išli na jednu televizijsku emisiju zajedno, ako mi verujete sat vremena je trajao početak emisije. Taman da nas predstave mi krenemo da se smejemo, ma ljudi nisu znali šta da rade, razmišljali su da odustanu od emisije. Mi smo to na kraju jedva nekako snimili- objašnjava pevač te dodaje da godine ne znače ništa budući da se njihov smisao za humor nikada nije promenio.

6e99fd5aefcf236de72247c878fe188e1e472fa1

– Pošto smo ove dve pesme radili kod Pere Kaluđerovića, kao i moj prvi album i ista svar se desila pre dvadeset godina i sada, pre par meseci. Ušli smo u studio i treba da otpevamo neke vokale, a to traje par minuta. Zbog našeg smeha trajalo je sat vremena, ma čovek nije znao šta da radi sa nama- ispričao je kroz smeh.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen YouTube,
Autor: J. Jović