Zavirite u domove poznatih: „I dan danas grcam za ovaj stan, leti živim na teresi“ (VIDEO)

Domovi u kojima žive javne ličnosti oduvek su intrigirali javnosti. Svi žele da vide kako izgleda unutrašnjost njihove oaze mira, a za Grand pojedine zvezde otvorile su vrata i pokazale ono što je javnost uvek zanimalo.

Prva je to uradila Ana Bekuta čiji je topli dom podjednako nestvaran i upečatljiv, ukrašen raznim uspomenama poput fotografija i nagrada, i kako je rekla za Grand, svaka stvar ima svoju priču.

Screenshot 2023 08 23 085850

-Odmah sam se zaljubila u ovaj stan kada sam za videla, zbog svetlosti, stakla, otvorenosti. Dala sam sve od sebe i dan danas grcam za ovaj stan. Kamo lepe sreće da mi je Milutin ovo poklonio, on je tu da pomogne u svakom drugom smislu, a u finansijskom zaista ne – otkrila je pevačica.

Ana je kroz osmeh ispričala anegdotu rupe na plafonu:

Tu je bio luster, a kada je Brena bila ovde, ona kako ustane tako udari glavom u njega, pa smo ga sklonili.

ana bekuta 2

Svaki kutak je pažljivo opremljen, a omiljeni deo stana joj je terasa na kojoj oseća najveću slobodu. Preko puta pevačice živi i glumica Maja Sabljić sa kojom često proćaska preko prozora.

-Ono zbog čega ovaj stan najviše volim je ova teresa na kojoj leti faktički živim. Divan osećaj slobode i svežeg vazduha- našalila se Ana.

Screenshot 2023 08 23 085837

Sledeća zvezda koja je rado otkrila svoj životni prostor je Branka Sovrlić, koja živi kao u dvorcu.

Screenshot 2023 08 23 085932

Svoj prostor uredila je tako da sve izgleda magičn i autentično. Svaki detalj je pažljivo biran, a stan je obogaćen goblenima, slikama i figuricama koje ostavljaju bez daha.

plavusa 1

Ona je otkrila svoj hobi koji je glavni adut stana, a to su figurice koje se na prvi pogled uočavaju kada se kroči na prag. Kako je rekla za Grand, stigle su iz dalekih krajeva.

Gde god sam išla, ja sam morala bar nešto da donesem za svoju kućicu. U ormariću je moj hobi, to su sve originali figurice koje su sve sa pečatima. Ja to obožavam i kad putujem avionom ja to moram da držim u krilu da mi se ne bi razbilo– istakla je Branka za Grand.

plavusa 3

Retki su oni koji žele svoj mir van gradske vreve i gužve, kao što je to Dragica Radosavljević Cakana.

Svoj dom uredila je baš onako kako je želela, a plac od 30 ari pretvorila u pravu oazu mira. Iako je svaki kutak izuzetno prostran i uređen po Cakaninom ukusu, čini se da je trem na samom ulazu u kuću mesto na kome najviše vole da uživaju, posebno sada tokom lepih prolećnih dana.

Ne krije da voli da meša stilove, te je prostor multikulturalno opremila.

kuca 1

Jedan od omiljenih od strane publike među članovima žirija „Zvezda Granda“ je Aleksandar Milić Mili i on je demonstrirao gde se relaksira i gde nastaju njegove ideje za stvaralaštvo, kao i da prostor u kome boravi utiče na njega sa svih apekata.

-Ovo je više relaks deo, ovde svi dolaze i saradnici i tehnika i onda se tu napravi gužva i osmišljava se kako će da napreduje. Meni je jako bitan prostor u kojem se nalazim, kad bi jednu lampu pomerio mislim da više ne bih mogao da komponujem – ispričao je Mili.

mili 1

Pevačica Romana Panić kaže da živi u naselju koje zovu Grand Hill ili Bosansko Dedinje. Prva stvar koju primećujemo jeste da u njenom stanu preovladavaju svetle boje, najviše bela, kao i da Romana ima mnoštvo knjiga, od duhovnih, preko onih o psihologiji. 

romm

Ceo prilog možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Kuća Miloša Bojanića na Crnogorskom primorju

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J.R.