Login/Registracija

Zarađuje MNOGO, a oblači ga POPOVIĆ: “Najbolji butik ima!“

Nekadašnji član popularnog sastava “Ritam srca“ i jedan od najvećih veseljaka na estradi, pevač Dejan Ćirković Ćira, dom u Srbiji zamenio je onim u Štutgartu pre više od 25 godina.


Od početka pandemije korona virusa, Ćira čitaoce Grand.Online portala i gledaoce Grand televizije obaveštava o situaciji u ovoj zemlji, te se ovog puta pohvalio da je posao konačno krenuo.

– Malo su ublažili mere. Restorani su radili do pola 11 a sada može do 3 sata iza ponoći. Tako da je to bolje za posao, i ovaj vikend se radilo dosta dobro– rekao je pevač.


Rodnu zemlju posetiće krajem ovog meseca, kada planira da ispromoviše novu pesmu “Hvala ti ženo“ koju je uradio sa kolegom iz benda “Ritam srca“ Jocom Đevićem.

Iako su mnogi mislili da će im se na novom projektu priključiti i Žika Jakšić, koji je bio deo ove grupe, ovoga puta, njegovo prisustvo će izostati.


– Mnogo je zauzet oko snimanja emisija, nema vremena on da se zeza sa nama oko ovih drugih stvari- iskreno kaže Ćira.

Pored pevanja, sjajnog smisla za humor, neposrednosti i šarma, Ćiri mnogi zavide i na mladalačkom stilu oblačenja koji neguje godinama.


Nedavno je priznao da pri dolasku u Srbiju, garderobu često pozajmljuje od Saše Popovića, jer imaju, kako kaže, isti ukus i konfekcijski broj.


– Popovićev butik je mnogo bolji od radnji koje ovde imaju i sve mi odgovara (smeh)– aludira pevač na firmirane prodavnice u Nemačkoj i dodaje- Ovde samo kupujem čokolade– našalio se on.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac