NEĆE VIŠE DA ĆUTI Tina priznala šta joj muž stalno zamera: „TO NE PODNOSI“

cebd4ffc129329220603c8be4d160560e1b64072

Pevačica Tina Ivanović prošle godine napravila je veliku transformaciju kada su odevne kombinacije u pitanju zahvaljujući stilisti koji ju je nagovorio da napravi modni zaokret, a nas je zanimalo koliko dopušta drugim ljudima da donose odluke umesto nje.

Kada počneš da sarađuješ sa nekim novim onda treba da mu prepustiš da radi svoj posao, a ne da mu se mešaš. Svima se prepustim i nikome se ne mešam u posao – objasnila je Ivanovićka.

Iako veruje saradnicima, Tina prizanaje da uvek pred izlazak na scenu morta da se uveri da je sve u redu i na svom mestu.

-Mora sve da bude na svom mestu – kratko je prokomentarisala pevačica koja u narednom periodu planira da se više posevti društvenim mrežama, pogotovo Instagram profilu.

-Ne mogu sve da postignem, da očistim kuću, skuvam ručak i kačim fotografije na društvene mreže. Ne mogu dovoljno da se posvetim Instagramu, ponekad dobijem inspiraciju i okači neku zanimljivu fotku – rekla je pevačica.

135ecd21108fdb2188ca6007da0128e5a27b0b29

Tina je već godinama u srećnom braku sa Zvezdanom, a priznala nam je u kojim izdanjima njen suprug nikako ne voli da je vidi.

Ne voli da me vidi u trenerci i pidžami, a ja u tome najviše volim da provodim vreme. Kada ne radim, kada imam slobodno vreme dam sebi oduška tako da ponekad provedem ceo dan u pidžami, tako se najlepše osećam – priznala je vlasnica hita „Bunda od nerca“.

Tina nam je otkrila da joj je upravo suprug najveći pokretač kada je karijera u pitanju i da stalno ima nove ideje.

Zveki uvek ima neke nove ideje, on mi je najveći pokretač kada je karijera u pitanju, moram to da priznam – otkrila je pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk