Zahar otkrio koji pevač je devojku menjao sa šoferom: „Nije znao sa ženama“

5f4447a0606077c440e2bac9480daee1e5ede914

Kompozitor Milutin Popović Zahar zaslužan za neke od najvećih hitova na estradi, bio je blizak prijatelj sa legendarnim Tomom Zdravkovićem.

Gostujući u jednoj emisiji kompozitor je otkrio detalje druženja sa njim, ali i ispričao anegdotu za koju mu je Toma „pripretio“ da nikada ne ispriča.

Toma Zdravkovic

Na početku priče o legendarnom boemu rekao je da je filM o životu legendarne muzičke zvezde po njegovom mišljenju „falsifikat“ u smislu pevačevih osobina i nekih delova biografije.

Otkrio je da Toma nije umeo sa ženama, a onda ispričao i „zabranjenu priču“ kako bi to dokazao:

Jednom mi je pričao: „Zahare, da ti kažem, ti si nezgodan tip, ako ovo budeš pričao izgubićeš druga. Imao sam šofera, ružnog glavonju, dva metra visokog, ja pokupim devojčicu koja sluša moje pesme i aplaudira mi, i ona povede jednu drugaricu da pravi društvo mom šoferu. Ja krenem sa ovom mojom u krevet, a ona ništa, ne pušta glasa, a ova se drekenja kod šofera, ja kažem ne valja ova moja, da promenimo cure, sad se ona moja drekenja kod šofera, a ova ćuti.

Toma Zdravkovic 3

Zahar je otkrio i da ga je pevač pitao za savet, ali i da je bio veoma duhovit čovek.

– I onda me pita kakvu poruku izvlačim iz toga, a ja mu kažem da ne mogu da izvučem nijednu poruku osim toga da je najbolje da samo peva. Onda on mene gađa vinskom čašom. Bio je zanimljiv čovek i duhovit, ali nesrećno je završio – rekao je Zahar tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I.G.