Login/Registracija

Zagrevanje za Arenu: Saša Matić priredio veče emocija u Kraljevu (VIDEO)

Z.K.Munja

Regionalna muzička zvezda Saša Matić nastavlja uspešnu koncertnu turneju na kojoj obara sve rekorde posećenosti gde god da se pojavi.

Kao veeliko zagrevanje pred dva koncerta u Štark Areni, pevač je večeras nastupio u prepunoj hali sportova u Kraljevu.

Pevač je izveo svoje najveće hitove i tako podelio najlepše emocije sa publikom koja je došla iz okolnih gradova kako bi slušala jednog od najvoljenijijih pevača.

Hitovi su se samo nizali, a Saša je priredio publici još jedno veče za pamćenje. Hala je bila mala da primi sve one koji su želeli da dođu na ovaj koncert, a nema sumnje da su oni koju su bili uživali u najlepšim hitovima popularnog pevača.

Podsetimo, Saša Matić održaće dva koncerta u Štark areni 8. i 9. marta, a kako su karte odavno rasprodate, postoji mogućnost već i za treći.

Kako se publika konstantno raspituje o ulaznicama, Matićev tim kao da već nešto „kuva“, ali za sada niko ništa nije potvrdio.

Svakako, skoro 40.000 ljudi uživaće u dve koncerte večeri Matića. Naime, za koncerte koji će se održati 8 i 9.marta nije ostala nijedna karta, a publika sa nestrpljenjem isčekuje momenat kada će uživati u hiovima.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković