Voli luksuz: Dara Bubamara pokazala novu besnu mašinu, svi komentarišu jedno (FOTO)

bubamara 1

Poznato je da jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima Dara Bubamara vodi brz život i uživa u luksuznim stvarima.

Skupocene krpice, egzotična putovanja i besni automobili neizostavan su deo njene skakodnevnice, a o svemu tome pevačica redovno obaveštava svoje pratioce na Instagram profilu.

PEVACICA

Pevačica je više puta istakla da su skupi i brzi automobili njena velika strast, te da obožava brzu vožnju zbog kojih nakon prekoračenja dozvoljene brzine u saobraćaju uredno plaća i visoke novčane kazne.

Dara često menja svoje četvorotočkaše, a sada se nakon poršea i ferarija na društvenim mrežama pohvalila novim, belim mercedesom kojeg je provozala ulicama rodnog grada.

Izbor automobila oduševio je pratioce, a mnogi su pored toga hvalili i njen fizički izgled te iskatli da pevačica izgleda nikad bolje iako je odavno zagazila u petu deceniju. Pevačica je dokaz da su godine samo broj, a da redovni treninzi, izbalansirana ishrana, dugoka nega i hidratacija kože zaista čine čuda.

Dara Bubamara

Pevačica je za medije nedavno progovorila o rigoroznoj dijeti koju praktikuje.

 Ne znam odakle mi ovoliko energije i snage, već deset dana ništa ne jedem, samo povrće. Neverovatno koliko energije imam, ne znam da li se rodila neka pevačica na estradi da ima energije koliko ja. Ponekad se borim sama sa svojom energijom– kaže Bubamara te se osvrnula na koleginicu Breskvicu koja se na jednom svom nastupu pojavila u majici sa likom upravo Dare Bubamare:

– Ja nju jako podržavam, mnogo dobro peva i baš je slatka. Meni je to bilo baš strava i pokazala je da nema nikakvih kompleksa. Podseća me na mene sa početka moje karijere.

Foto: Instagram/Printscreen/darabubamaraofficial,
Autor: I.Grk