Login/Registracija

Voditeljka se razvela nakon 10 godina, pa OTKRILA PRAVI RAZLOG

Poznato TV lice Sanja Marinković već godinama je jedna od uspešnijih žena u svom poslu što može i reći i za privatni život budući da se 2007. godine ostvarila u najvažnojoj ulozi kada je rodila sina Strahinju. Kada je ljubav u pitanju, voditeljka tvrdi da se zaljubljuje u energiju, dodir i mozak te otkriva pravi i jedini razlog zbog kojeg se nedavno razvela.

9698b10c32de4607d1144d58f37b7f71d8a2ad2d

– Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada možda i najbitnije je da je hrabar jer je to znak da ga krasi samopuzdanje. Jednostavno ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se u rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom “ Nije pametno…“- priznaje Sanja.

Ni nakon razvoda Marinkovićeva ne prestaje da veruje u ljubav, te joj kompliment muškaraca koje svakodnevno dobija itekako prijaju. Mada mnogi spekulišu da misterioznog partnera vešto krije budući da je osmeh i sjaj u očima odaju.

– Možemo da zaključimo da je ženama od muškaraca u suštini potrebno malo, lepa reč, zagrljaj, razgovor i mala doza uzbuđenja. U mom životu uvek postoji neki muškarac koji mi pozivom ili porukom ulepša svakodnevnicu. Strpljivo čekam nekog tajanstvenog muškarca koji će bar na kratko promeniti moj život i čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život- ne krije voditeljkaiskrena je voditeljka.

cae6ae5f8580c3b7e5bcea4564a5e7342ff5cc28

Iako razvod nije mala stvar, Sanja Marinković rešila je da se posveti sebi a svaki slobodan trenutak provodi na putovanjima koja su njena najveća strast.

– Kažu da uspeh u poslu i debljina novčanika musškarcima donose ono što ženama donosi osećaj da su lepe i poželjne, a ja bih dodala i slobodne- poručila je nedavno na društvenim mrežama.

5283e120b2950ad0c3f3ec799f381f8f50710a6a

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović