Login/Registracija

Voditeljka se kupa OBUČENA, razlog će vas IZNENADITI

Voditeljka Snežana Dakić ovog leta odlučila je da odmara u pravom luksuzu i prelepim plažama koje Maldivi imaju, a atmosferu sa letovanja redovno deli sa svojim pratiocima na Instagramu. Tako je sad sve iznenadio video na kom se voditeljka umesto u kupaćem, kupa obučena – u šortsu i bluzi. 

U snimku je pokazala kako izgleda kad se kupaš obučen, a otkrila je i razlog za ovakav potez.

– Za razliku od rizorta i turistickih ostrva, u Maleu važe lokalna pravila, na plazu i kupanje može samo pokrivenog tela. Tako da sam odlučila da se bucnem u civilu. Jer burkini nemam. A od sutra- bikini! – objasnila je voditeljka, što je oduševilo njene pratioce koji su joj poručili da je uvek bila drugačija. 

……

Voditeljka je nedavno napunila 52 godine, a o estetskim operacija govorila je za Grand.

Jesam za plastičnu hirurgiju u smislu da kada dođu neke godine i koža visi, najbolje je uraditi fejslifting, jer to je jedino što može da vam skloni višak kože. Pozdravljam i to da žene stave lepše, čvršće grudi nakon što su se zbog dojenja isfrustrirale ili zbog godina tu više nema jedrosti, ali za to treba hrabrost. Recimo ja nisam toliko hrabra da se podvrgnem takvoj plastičnoj operaciji, možda zato što nisam toliko nezadovoljna svojim postojećim stanjem. Međutim, vidim da ta plastična hirurgija mnogo usreći ljude i postaju zadovoljniji svojim fizičkim izgledom – istakla je Snežana koja svojim izgledom u šestoj deceniji može da parira i duplo mlađim devojkama. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić