Login/Registracija

Voditeljka se dotakla svađe sa Tanjom Savić: „TO JE BILO ZA NJENO DOBRO“

Estradni ratovi su danas nezaobilazan deo javnog života, a u jeku nekoliko skandala u poslednje vreme našla se voditeljka Jovana Jeremić koja je poznata po svom oštrom jeziku i smelosti da uvek i svuda izrazi svoje mišljenje.

– Jeste tako zato što je sve više rijaliti igrača koji napadaju velike zvezde i velike zvezde moraju da znaju da se ne pecaju na te stvari. To se i meni dešava, ja sam na primer iskulirala nekoliko tih pecanja zato što one to i žele. Ja jako biram sa kim ulazim u verbalni konflikt, ipak to moraju da budu velike zvezde. Kada sam se svađala i prepirala sa Tanjom Savić to je bilo za njeno dobro i zato što je Tanja zaista velika zvezda. Ali drugi nisu Tanja Savić, moraju da budu prvo na njenom nivou da bi mogli da uđu u klinč sa Jovanom Jeremić- istakla je voditeljka.

Videi na kojima voditeljka peva već danima kruže internetom, a društvene mreže su se bukvalno usijale od komentara da bi želeli da čuju neku pesmu u njenom izvođenju.

– Volela bih da snimim neku pesmu, na primer sa MC Stojanom, Milicom Pavlović, Anom Nikolić, Natašom Bekvalac. Mada mislim da bi pokidao duet sa Cecom, volela bih da snimim, sa velikim zvezdama naravno! Pogledajte kako sam smršala bila bih top u trikou- rekla je Jovana pa dodala da su je i mnoge zvezde pohvalile kada je u pitanju pevanje.

– Svi mi kažu da pevam bolje od nekih pevačica. Rekla mi je to Ljupka Stević i sad nedavno mi je baš Indi rekla da pevam bolje čak od pola pevačica- otkrila je.

POGLEDAJTE I

PRVU INTERVENCIJU IMALA SA 19 GODINA: Jovana Jeremić o ESTETSKIM KOREKCIJAMA koje je radila

„ISMEVALI SU ME GORI OD MENE“ Jovana Jeremić pokazala sve DIPLOME, pa uputila ŽESTOKU PORUKU!

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović