Login/Registracija

Voditeljka otvorila dušu o RAZVODU: „Bila sam ISTRAUMIRANA, dobila sam STENT U GLAVU“

Voditeljka Snežana Dakić već godinama krasi male ekrane, a u svom poslu važi za jednu od najuspešnijih žena. Ništa drugačija nije ni situacija na privatnom polju, budući da je podjednako posvećena kući ićerki Lauri koja je nedavno završila prvi razred gimnazije.

– Otišla sam na Maldive, ali sam ćerku ostavila kod kuće sa svojom majkom i ostavila joj obaveze koje treba da završi. Inače ove godine je samostalno letovala prvi put i moram da priznam da sam je pustila mirne glave!- otkriva voditeljka.

Iako je samohrani roditelj, sa roditeljskim obavezama se nosi poput prave lavice te otkriva da li to sa sobom nosi veću dozu odgovornosti ili je naprotv, popustljivija prema naslednici.

– Nisam stroga, pre bih rekla da sam fer roditelj. Odnosim se prema Lauri sa ljubavlju, razumevanjem i poštovanjem. Ukazujem joj poverenje i baš zato što nema tabua i treniranja strogoće, nema ni razloga da me laže. Rekla bih da sam savremena majka, vaspitavam je u skladu sa onim u šta i sama verujem- priznala je.

Iza ove dve fantastične devojke stoji i težak period nakon Snežaninog razvoda od Laurinog oca kada je mezimica imala samo osam godina.

– Bila sam poprilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala.  Delilo smo sve, i razočarenja, suze, smeh- prisetila se Snežana u razgovoru za „Hello“.

POGLEDAJTE I

Voditeljka se kupa OBUČENA, razlog će vas IZNENADITI

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović