„Utrnula mi je ruka“ Siniša Medić otkrio detalje prvog susreta sa Sašom Popovićem, jedno ne može da zaboravi: „Sedeo je prekoputa“ VIDEO

U mesecu jubileja „Grand“ produkcije brojne estradne zvezde, voditelji i zaposleni u najvećoj produkcijskoj kući prisetili su se svojih početaka, a uspomene je evocirao i Siniša Medić.

Voditelj emisije „Zvezde Granda Specijal“ ne krije da je ponosan što je deo Grandove porodice, kako zaposleni to vole da kažu.

-Ja sam od samog starta ovde što se tiče televizije i to u meni budi prelepe emocije. Susreo sam se sa fantastičnom ekipom na čelu sa Sašom Popovićem. Mnogo je tu projekata bilo koje sam radio i koje radim- rekao je Siniša pred našim kamerama.

Voditelj Siniša Medić o prvom susretu sa Sašom Popovićem

Voditelj Siniša Medić
Voditelj Siniša Medić

Kako kaže, prvi susret sa Sašom Popovićem pamti do detalja iako je od tada prošlo više od jedne decenije.

-Napisaću jednog dana verovatno neki članak ili knjigu kako je to sve izgledalo. Sećam se naravno prvog susreta sa Sašom, Vesna Milanović je sedela pored mene, a on prekoputa i kako krenem da pregovaram sa njim mene Vesna stisne za ruku, ako krenem u pogrešnom smeru. Tako da, malo mi je ruka utrnula ali je ugovor bio potpisan odmah. Saša mi je rekao da će me pozvati sledećeg dana da utanačimo neke svari i tako je i bilo- sa osmehom je ispričao Medić koji ističe da je i susret sa Lepom Brenom bio neverovatan.

-To je baš bilo u ovom studiju, Brena je u jednom trenutku dok su išle reklame podigla nogu i zamolila me da joj namestim kaiščić na cipeli. Ja onako gledam, one čuvene noge, ispred mene Lepa Brena (smeh). Odmah smo imali lepu komunikaciju i nakon toga smo dosta godina sarađivali, mnogo sam proputovao sa njom. Tako da i „Grand“ i Saša i Brena, sve to u paketu je bila jedna zaista fantastična priča koja i dan danas traje- ponosno je rekao u razgovoru za Grand.

Voditelj Siniša Medić
Voditelj Siniša Medić

Trud, rad i upornost donose uspeh i rezultate, a u to se uverio i Siniša Medić koji ističe da i sa direktorom Grand televizije Goranom Šljivićem ima predivnu saradnju.

-Sjajnu saradnju sa njim imam, ma sve što se dogovorimo uvek bude tako. U „Grandu“ je zapravo to mene i oduševilo, ovde sam toliko dugo zato što dobro radim svoj posao, ali verovatno i zato što uvek postoji jedan dogovor koji se ispoštuje. Od vas se samo traži da radite najbolje i to je ono što donosi rezultate- istakao je voditelj, a potom dodao:

-Trudim se da radim najbolje, ali uvek može bolje. Radio sam dosta emisija, „Press pretres“, Šou program u kući Lepe Brene i kod Ane Bekute, bio sam urednik „Grand news-a“, „Grand magazina“… Ma bilo je dosta projekata kroz koje sam ja prolazio u Grandu. Sad Vesna i ja radimo „Zvezde Granda Specijal“ koji je zaista veoma gledan, a ko zna šta je sledeće.

Voditelj Siniša Medić
Voditelj Siniša Medić

Na pitanje da li je lako raditi i sarađivati sa PR-om Granda, Vesnom Milanović, Medić je sa osmehom odgovorio.

-Jeste iz razloga što smo veliki profesionalci. Iako često delujemo spontani u emisiji, mi to sve dobro spakujemo i lepo se sve dogovorimo. Nedavno smo imali emisiju „Zvezde Granda Specijal“ povodom 25 godina Granda, ona se i sad prepričava, sve je bilo divno organizovano, svi smo dali svoj maksimum, ali mislim da se Vesna i ja tada nismo čuli pet godina kao tih sedam dana tokom priprema. Vesna je u materiji, ja takođe i kada su u pitanju dva profesionalca lako je sarađivati, a tome svedoči i gledanost koju imamo- rekao je Siniša.

Voditelj Siniša Medić
Vesna Milanović i voditelj Siniša Medić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Dačić/J. Jović