Login/Registracija

Voditelj PAZARIO velelepnu VILU u Americi: „Osigurao sam svoju STAROST“

Nakon višedecenijske uspešne karijere i nekoliko nekretnina koje poseduje u Beogradu, voditelj Zoran Pejić Peja rešio je da pazari kuću i u Americi.

Na ovaj korak odlučio se zajedno sa suprugom kako bi se sebi i njoj obezbedio stabilnu starost. 

– Preko prijatelja sam dobio preporuku za kupovinu nekretnine i otišao sa suprugom u Ameriku da je pogledamo i čim smo videli kuću, znali smo da je to to. Inače, imam dosta rodbine u Americi i to je još jedan od razloga zašto sam se odlučio za kupovinu nekretnine  baš u Americi – kaže Peja za Grand Online i dodaje da mu je od malena bio san da poseduje kuću preko okeana: 

– Odlučio sam se za Dalas jer sam kao mali voleo kaubojske filmove i svu atmosferu koju taj grad nudi. 

Iako je u odličnom stanju, njegova nova velelepna vila trenutno se renovira i uskoro će biti spremna za prve stanare. 

– Za sad nećemo živeti u Americi, već ćemo supruga i ja odlaziti s vremena na vreme, a kuću ćemo rentirati. Za razliku od Srbije, cena renta u Americi je mnogo veća, tako da sam s jedne strane osigurao svoju starost, ne moram da brinem o penziji – kaže voditelj i tvrdi da je napravio pravi potez, budući da je zbog dugogodišnjeg rada na ugovor pitanje njegove penzije u Srbiji diskutabilno. 

– Tokom nekoliko decenija rada na televiziji, gotovo nijedna kuća me nije prijavila,već sam uglavnom bio na ugovoru. Od kad sam došao u „Grand“ i dobio stalno zaposlenje, stekao sam mnoge beneficije, pa i da podignem kredit – ističe Peja. 

Nikada nije krio da je radeći svadbe odlično zarađivao, a novac se uvek trudio i da pametno iskoristi.

– Ja sam tamo godinama radio, mnogo sam para zaradio i kuće i stanove, sada imam sve zbog Pariza. Bilo je teško, ali jako lepo jer smo se družili- rekao je nedavno voditelj. 


Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić