Login/Registracija

Voditelj otkrio koja pevačica je dizajnirala haljine za Cecu Ražnatović: Nikad ne biste pogodili o kome je reč!

ipiccy image 56 1

Pevačica Marina Visković jedna je od najstilizovanijih na javnoj sceni, a malo ko zna da se pored muzike bavi i dizajnerskim poslom koji je njena velika ljubav.

Da i to prefektno radi potvrdio je voditelj Siniša Medić koji je otkrio da je upravo Marina dizajnirala haljine za Cecu Ražnatović.

-To je moja ljubav ali ja to radim iz hobija jer je to moja relaksacija i najlepše je kada radite, kao i muziku, iz ljubavi i kada vam pare nisu krajnji cilj. To je neka emocija i umetnost, svakako jesu ulaganja velika ali najlepše je kada se neke stvari spontano dese kao moj brend koji je došao sam od sebe- istakla je Marina.

MARINA VISKOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 73 ok 768x1152 1

S obzirom da je oduvek bila veoma skromna, te ni sada nije želela da se hvali.

-Ja ne znam da ti imaš slobodan dan! Pevaš svaki dan, kada ti stižeš da dizajniraš? Em trenirkaš, snimaš spotove i to dva treninga imaš, imaš i predivnog psa koga si zapostavila zbog turneje- dodala je Vesna Milanović, što je pevačicu posebno nasmejalo budući da su njeni videi sa psom na društvenim mrežama postali viralni.

-Katatrofa! Pas mi je u depresiiji, jako je patio dok sam bila na turneji i što me nije bilo. Mnogo je tužan. Kod mojih roditelja je ali je vezan za mene.

image 2 768x512 1

Podsetimo, pevačica Marina Visković se pre nekoliko dana pojavila u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ bez trunke šminke, što je sve iznenadilo.

-Gledam u tebe sve vreme i bukvalno mi je ispala vilica. Žao mi je što gledaoci ne mogu to lepo da vide, ali ti nemaš šminku na licu. Super ti stoji. Odavno nisam srela gosta koji hoće da uđe u studio a da nije našminkan – konstatovala je Vesna, a Marina odgovorila da je imala haotičan dan zbog poslovnih obaveza, te da ju je to poremetilo, ali je sa somehom prihvatila omplimente svih prisutnih.

BONUS VIDEO: Svi detalji trećeg koncerta Aleksandre Prijović

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović