Login/Registracija

Marina Visković u emisiji pokazala pravo lice, voditeljka u šoku: „Bukvalno mi je ispala vilica“

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je MARINA-VISKOVIC-ZGS-SNIMANJE-20092023-FOTO-FILIP-52_ok.jpg

Pevačica Marina Visković važi za jednu od najzgodnijih i najstilizivanijih pevačica na našim prostorima, a sad je pokazala i da je jedna od najnormalnijih.

Naime, Marina se u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pojavila bez trunke šminke na licu što je prva primetila voditeljka Vesna Milanović.

-Gledam u tebe sve vreme i bukvalno mi je ispala vilica. Žao mi je što gledaoci ne mogu to lepo da vide, ali ti nemaš šminku na licu. Super ti stoji. Odavno nisam srela gosta koji hoće da uđe u studio a da nije našminkan – konstatovala je Vesna, a Marina odgovorila da je imala haotičan dan zbog poslovnih obaveza, te da ju je to poremetilo.

MARINA VISKOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 73 ok

-Budna sam od 8 sati, a inače se budim u 7. Ja sam sportski tip i zagovornik zdravog života i jako mi je teško kad noću ne spavam. Imam svoje rutine i kad ih preskočim, ja sam pogubljena kao da nemam život u svojim rukama, osećam se nesrećno i tužno, to jako utiče na mene. Inače imam organizovan život i neko sam ko čim ustane ujutru tačno zna šta treba da uradi i ne dozvoljavam da tako odem u dan, a da ne znam šta treba – ispričala je Marina u emisiji i dodala da nema problem da pokaže svoje pravo lice u bilo kom trenutku.

MARINA VISKOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 1 ok

BONUS VIDEO: Brena iznenadila Aleksandru Prijović, zagrlile se na bini, pa zaplakale

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: I. Ankić