Login/Registracija

Viktor Živojinović o VERIDBI: „Došlo je do NESPORAZUMA“

Velika medijska pompa digla se nakon snimka na kom se vidi kako momak prosi devojku koji je Viktor Živojinović,sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, podelio putem Instagrama, nakon čega su svi mediji preneli da se verio. 

Međutim, Viktor se sada oglasio i demantovao priče o veridbi. 

– Nisam se verio, nemam devojku i nisam u vezi. Došlo je do nesporazuma, momak sa snimka iz mog storija nisam ja nego moj drug koji je slične građe kao ja i svi su pomislili da sam ja. To mi je stvarno dobar prijatelj. Nema potrebe da nešto krijem, kada budem imao devojku javno ću je pokazati kao što sam to činio do sada, a kada odlučim da se ženim to će svi znati- rekao je on za „Telegraf“, dok je Brena za Grand izjavila da još nije vreme za svadbu. 

Ona je priznala da za sad priželjkuje Stefanovu ženuidbu, pa prokomentarisala nedavne priče da je njen prvenac raskinuo dugogodišnju vezu.

– Ne znam, verujte mi, ko sa kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne prati sva ta zbivanja. Oni su mladi momci i mislim da će po nekom redu, nekoj kulturi i nekom vaspitanju koji imaju da će nas upoznati sa svojim izabranicom onda kada budu oni smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavlja i devojka i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo ne pre tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene – izjavila je Brena. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić