Vesna Zmijanac otkrila da li se čula sa Dinom Merlinom pre dolaska u Beograd: Svi su je očekivali na koncertu, a evo šta je prava istina

Vesna Zmijanac otkrila da li se čula sa Dinom Merlinom
Vesna Zmijanac otkrila da li se čula sa Dinom Merlinom

Vesna Zmijanac otkrila da li se čula sa Dinom Merlinom pre njegovog dolaska u Beograd, s obzirom da su očekivali da će upravo ona gostovati na baren jednom od koncerata.

Vesna je sinoć gostovala u emisiji Ognjena Amidžića kada su je pitali da li je dobila poziv da bude gost na nekom od njegovih koncerata u Beogradu.

Vesna Zmijanac otkrila da li se čula sa Dinom Merlinom

Vesna Zmijanac otkrila da li se čula sa Dinom Merlinom

To se ne priča– kratko je odgovorila Vesna koja nije želela dalje da komentariše.

vesna zmijanac interv

Do dueta je došlo nakon neuspešnog trećeg albuma. Dobio sam ideju da snimim duet, ali nisam znao s kim. I dok sam razgovarao s menadžerom u jednom lokalu o tome, kolega mi je dobacio: Vesna Zmijanac! Odmah smo se spakovali, krenuli za Beograd i upali u studio gde je Vesna snimala ploču. Nakon prvog slušanja Vesna je odlučila da snimi ovaj duet– ispričao je Dino u jednom intervjuu.

Pesma „Kad zamirišu jorgovani“ je osamdesetih bila ubedljivo jedan od najvećih hitova na prostoru tadašnje Jugoslavije. Objavljena je na Vesninom albumu „Istina“, koji je prodat u rekordnih 900.000 primeraka.

nikolija i relja

Inače, Nikolija i Relja su posetili Merlinov koncert pre dva dana na kome su javno razmenjivali nežnosti i uživali u spektaklu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić