Login/Registracija

Vesna Zmijanac o ANEGDOTAMA iz druženja sa Šabanom Šaulićem i Sinanom: „To je trajalo 7 dana i 7 noći“

Vesna Zmijanac prisetila se početka svoje karijere i druženja sa dve velike muzičke legende Šabanom Šaulićem i Sinanom Sakićem, od kojih je kako je istakla mnogo naučila kako o pevanju tako i o životu. 

– Ja osećam kao da je Šaban još tu, kao da nemam odnos da on više nije tu… Jedino na aerodromima ga nema, jer smo se uvek sretali, pa menjamo mesta da sedimo zajedno. Zadnja dva koncerta u Sofiju smo radili, Sinan, Šaban i ja… Imam odatle jednu sliku Sinan, Šaban i ja, i pre neki dan kažem Nikoliji: „Vidiš, samo ja sam živa“ – rekla je Vesna u emisiji „Sceniranje“ i dodala:

– Nemam uopšte utisak da nisu tu. Nismo se mi družili, jer mi mnogo radimo i onda usput, ili letimo zajedno, ili snimamo zajedno, ili pevamo zajedno, tako da po kućama nešto nismo imali vremena… To mi malo fali… Na početku smo se družili danima. Kad kreneš sa Šaulićem negde na turneju i kad on zasedne, ko hoće da se druži sa njim i nauči nešto od pevanja, mora da bude tu, to kod njega traje sedam dana i sedam noći, što je meni i odgovaralo u to vreme. Mnogo sam naučila od njega, on je i u to vreme bio riznica, a o pevanju da ne pričam. 


Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić