Nela Bijanić progovorila o odnosu sa sinom: „Šokirala me je njegova odluka, nisam očekivala“ (VIDEO)

nela i oliver 3

Pevačica Nela Bijanić već godinama je na muzičkoj sceni, a sada je veoma ponosna jer je i njen naslednik Oliver nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ krenuo njenim stopama.

Oliver je godinama trenirao tenis, pa je njegova odluka da zaplovi muzičkim vodama bila pravo iznenađenje za njegovu majku.

Prvo sam bila u šoku, nisam očekivla da će on početi da peva jer je jako dugo bio u sportu. Kada je počeo da svira klavijature pitala sam ga kako je došlo do toga da se zainteresuje za muziku. Generalno sam bila u šoki, ali sam vrlo brzo primetila galopirajući napredak kod njega i podržavala ga tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ – istakla je ponosna majka, a na njene reči se nadovezao i Oliver.

-Nisam ni ja očekivao da ću se profesionalno baviti ovim poslom. Da mi je to neko ranije priča rekao bih mu da nije u pravu jer sam godinama igrao tenis i tu sam imao zaista dobre rezulatate. To je kod mene došlo spontano, preko noći.

nela bijondic

Tokom gostovanja u „Grand magazinu“ Oliver je objasnio zbog čega preferira narodnu muziku.

Od ranog detinjstav sam vole da slušam narodnjake. Tačno je da iver ne pada daleko od klade – kazao je on, dok je Nela istakla da sinu pruža svesrdnu podršku:

Koja god profesija da je u pitanju ne bih ga podržala da to nije to. Da vidim da mu ne ide ili da on u tome nije srećan. Kada je muzika u pitanju tu zaista kako se kaže moraš da jedeš živu decu, ali ne po pitanju samog pevanja već u svakom smislu. Kao majka i roditelj sam primetila da on to može i tu sam da ga podržim. Sa velikim zadovojstvom mu pomažem i smatram da je najlepše kada dete prevaziđe roditelja.

KLANA

Na pitanje da li je Oliveru bilo teže ili lakše jer mu je majka poznata pevačica, odgovorio je:

Mnogi kažu da je lakše kad je roditelj već u istom poslu, ali ja se ne slažem. Mislim da je ponekad mnogo teže, to može da bude mač sa dve oštrice. Treba odgovoriti na to, imati odgovornost – objansio je mladi pevač, pa sa majkom zapevao hit Nikole Rokvića „Med i slatko grožđe“, a kako ova pesma zvuči u njihovom izvođenju možete poslušati u videu ispod.

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk