Login/Registracija

Vesna Đogani KONAČNO SAMA: “POPULARNIJA SAM OD ĐOLETA“

Iako smo navikli da bračni par Đogani uvek viđamo u paketu, međutim pevačica i jedna od najpopularnijih TikTokerka Vesn Đogani odlučila je da počne sama da gostuje u emisijama.

Kako je objasnila u „Grand magazinu“ to joj mnogo pomaže da se oslobodi treme a i da njen lik dođe do izražaja, iako priznaje da joj je lakše kada je sa Đoletom.

– Drugačije mi je bez Đoleta, jer prosto kada smo u paru ako baš taj dan nisam raspoložena za priču, prepustim sve njemu- rekla je Đoganijeva i kroz smeh priznala da svojevremeno denser nije mogao da dođe do reči od nje.

Na pitanje da li je popularnije od Đoleta kao iz stopa je odgovorila – Jesam, da i to mi prija- ne krijući koliko su joj društvene mreže pomogle u popularnosti čemu i svedoče milionski pregledi na društvenoj mreži TikTok.

Koliki je Đole šmeker i koliko vodi računa o svojoj supruzi je dobro poznato, ali ipak ne propušta priliku da je iskritikuje ako je to potrebno, te je nedavno istakla da posle njegovih komentara hejteri na društvenim mrežama joj ne mogu, ama baš ništa.

– On je opušten po pitanju toga što sam ja sad popularnija od njega, ali znaš kako me je spustio. Jednom mi je čak rekao dočekala si to posle dvadeset godina- ispričala je pevačica i nasmejala sve.

POGLEDAJTE I

Kažu da je KRALJICA TIK TOKA, a sada je Vesna Đogani otkrila RAZLOG zašto koristi ovu mrežu!

Grandov telefon ZAVRŠIO U RUKAMA KRALJICE TIKTOKA, i evo ŠTA SMO ZATEKLI (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović