Login/Registracija

Vesna Dedić progovorila o prekidu prijateljstva sa Sanjom: „Bila sam kolateralna šteta“

Vest da Vesna Dedić i Sanja Marinković više nisu u dobrim odnosima kao bomba je odjekula u medijima. Dosta se spekulisalo o razlogu prekida dugogodišnjeg prijateljstva, a ni Sanja ni Vesna nisu se oglašavale povodom ove teme. 

Ipak, Vesna je odlučila da progovori o situaciji u kojoj se našla poslednjih nedelja. 

fb4a5f52779aa6cf957386393d4db066821e2deb

Na pitanje voditelja emisije „Zvezde Granda Specijal“ da li joj teško pada što se njeno ime provlači po žutoj štampi, odgovorila je – Ništa u životu mi nije teško, mogu da povučem mnogo i nemam razloga da se bunim. Imam divan odnos sa kolegama novinarima, mnogi od njih su bili i moji učenici, oni tako zarađuju svoj novac. Ono što je najbitnije je da nikada nisam bila junakinja tabloida i naslovnih strana i najžutije što si ikada objavljivali o meni bilo je za moj dekolte.

O razlogu zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva sa Sanjom i dalje ne želi da govori, ali je delimično otkrila pozadinu svega, tvrdeći da je po prvi put svojoj publici morala da objašnjava stvari iz privatnog života. 

– Ovoga puta, prosto sam bila u situaciji zbog neke aferice, u kojoj sam ja bila kolaterna šteta, da publici i čitaocima moram da kažem ono što je istina, a to je da ja duže od godinu dana nisam više prijateljica sa koleginicom sa Pinka i to je to. Dalje nisam davala nijednu izjavu i šta se piše po portalima me zaista ne interesuje – iskrena je Vesna. 

fa52ce5bc717b42ad1833fbd905401ca9b43eac5

Kako kaže, nije dužna da o svom privatnom životu govori javno. 

– To je moj stav svih ovih 30 godina koliko sam u javnom životu. Ja zabavljam ljude praveći emisiju „Balkanskom ulicom“ i pišući ljubavne romane koji služe da nekome ulepšaju dan. Gostujem po emisijama i trudim da budem vesela, da ljudima lepo prođe popodne i veče i zaista nema potrebe da ih zabavljam događajima iz mog privatnog života. I u tom smislu nikada nisam pričala ni sa kim se ljubim ni sa kim se svađam, čak i o ćerki Lenki kada sam pričala, to je bilo samo u formi nekih mojih iskustva kada je reč o vaspitavanju deteta – zaključila je voditeljka i spisateljica u emisiji. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić