Verica Rakočević ODBRUSILA Veljku, pa iznenadila izjavom: „Ja sam ROMANTIČNA STARICA“

Verica Rakočević i njen trideset i pet godina mlađi suprug Veljko dokazali su da ljubav ne zna za godine te i danas sigurno koračaju jedno kraj drugog. Uprkos navodima da se rastaju, nedavno su ušli u desetu godinu svoje ljubavne romanse.

– Vreme definitivno leti, ali mi se ipak čini da smo juče bili na Zlatiboru gde je sve počelo. Moram da priznam da me je Veljko naučio da uživam u sitnicama i da ako nešto ne ide, samo pustim jer za sve postoji pravo vreme- poručila je dizajnerka.

8830d3a73ceba371b8b97ce13b0f678520b2ca53

Uprkos bogatom životnom i profesionalno iskustvu Verica priznaje da je tuđi postupci i reči izbace iz koloseka i često izenade.

– Za sebe često kažem da sam romantična starica, da se ne uklapam u savremeni koncept života, po kojem je sve dozvoljeno. Još uvek može da me šokira sve što iskače iz mog poimanja moralnih načela i vrednosti. Veljko i ja smo vremenom smanjili krug prijatelja, malo je onih koji nam dolaze u kuću. Učaurili smo se i uživamo daleko od svega. Kod mene je ta potreba došla u zrelim godinama, dok je kod njega tako oduvek. Pored njega sam naučila da sve što me uznemirava sklonim od sebe, a samim tim i da širim vidike- objasnila je Verica.

e998e5010c8e8e97cee30d29ab9d36a20a2d3453

Veljko je poznat kao čovek avanturističkog duha u čije okvire se njegova voljena uklopila sa lakoćom budući da se može pohvaliti dobrom energijom.

– Sjajno se uklopila u moj stil života. Mislim da jne postoji stvar na svetu koju joj mogu preložiti, a da ona ne kaže „ajde“. To je jedna od genijalnijih osobina koje volim kod nje i razlog zbog koga je naš odnos takav kakav jeste. Na motoru smo  prokrstarili pola Evrope, godinama na letovanje idemo kamperom. ožda je sada vreme da poletimo, razmišljam o nekom motornom zmaju- istakao je Veljko, na šta mu je Verica sa osmehom odbrusila – E, to ćeš ići sam!

b6893ebf8f28c6528c7a32c2b0b786a997dff731

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović